Košarka ABA liga

Pavićević ima veliki respekt prema Partizanu

Sa izuzetnim respektom Mornar će ući u subotnji ABA derbi protiv Partizana u Baru, bez obzira na skromne rezultate beogradskog tima i skor 4-4 ,,crno-bijelih“ u regionalnom takmičenju ove sezone.

Za ekipu Mihaila Pavićevića (učinak 6-1 u ABA) problem u pripremi utakmice je situacija u kojoj je tokom prethodne sedmice rad bio otežan…

“Petoricu igrača nijesmo imali u sastavu zbog mečeva sa reprezentacijama, a neki koji su bili tu u Baru su u datoj situaciji dobili odmor. Reprezentativci su sada tu sa nama, a čekamo da nam se u srijedu priključi i Marko Jeremić, kako bi konačno kompletni mogli da radimo na pripremi derbija. Šteta što nijesmo mogli da iskoristimo ovaj period za nama na najbolji način”, kazao je Pavićević.

Strateg Mornara istakao je da Partizan zaslužuje apsolutno respekt.

“Tvrdim da njihov sastav nije lošiji u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su Dangubića i Miku, a plejmejker Kori Volden je zamijenjen Kodijem Miler Mekintajerom. Nije moje da ulazim zbog čega su imali uvodni dio sezone takav kakav jeste, ali definitivno su vrlo ozbiljan rival i znamo da nas čeka izuzetno težak meč u subotu”, dodao je Pavićević.

Partizan je imao šut za pobjedu u duelu sa evroligašem Crvenom zvezdom u prethodnom kolu, fizički rival djeluje u usponu…

Meč Mornar – Partizan u 9. kolu ABA lige na programu je u subotu u ,,Topolici“ od 19 časova.

Send this to a friend