Košarka Mornar u odličnoj formi na startu sezone

Pavićević: Moji igrači su me učinili srećnim, idemo da se izmjerimo protiv Zvezde

Zadovoljstvo u Baru nakon ubjedljivog trijumfa nad Brešom u Evrokupu.

Pohvalio je svoje izabranike trener Mornara Mihailo Pavićević.

“Učinili su me izuzetno srećnim, zaslužuju sve pohvale. Prva četvrtina je jedna od najboljih u našoj hali. Imali smo kontrolu utakmice gotovo čitavih 40 minuta, uz malo pada u 3. četvrtini, ali pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna. Sam podatak da su se svi upisali u listu strijelaca pokazatelj je da smo na putu da postanemo pravi tim. Drago mi je da opravdavamo poziv ljudi koji vode Evrokup”, rekao je Pavićević.

Već u nedjelju Mornar će biti na novom iskušenju, na parketu Crvene zvezde.

“Zvezda je sa ekipom koju napravila pokazala da će biti jedan od mnogo ozbiljnih evroligaša. Biće to sudar dva različita stila košarke. Naš je napadački, a Zvezda igra izuzetno čvrsto i ne dozvoljava da se igra u napadu protivnika razvije. Biće to interesantna utakmica, svi je željno iščekujemo. Idemo da se izmjerimo, da vidimo gdje smo protiv jednog evroligaša”, istakao je strateg Barana.

Mornar u sljedećem kolu Evrokupa 20. oktobra, gostuje Metropolitansu u Parizu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
fan
Gost
fan

srecno u Beogradu.Odlicna energija tima.Mornar zasluzuje da se bori za vrh aba lige a i euro kup je intresantan izazov

Bulat
Gost
Bulat

Postaje primjetno da Mornar konačno ne igra samo po sistemu trči I šutiraj.Sve više se asistira I selektira šut a odbrana pokretljiva.Jednostavno, sada već ima sistem u igri.Pavićević kao da je promijenio sopstveni pristup u pripremi ekipe.Zaslužuju sve čestitke.

Send this to a friend