Košarka Evrokup

Pavićević: Način na koji smo došli do pobjede nije dobar za moje i srca naših navijača

Trener Mornara Mihailo Pavićević oduševljen je pobjedom svoje ekipe na Kanarskim Ostrvima, ali ne i načinom na koji su njegovi izabranici odigrali posljednji minut utakmice.

Imali su Barani +10 (90:100), a na kraju jedva došli do trijumfa, istina – potpuno zasluženog.

“Prije svega, želio bih da zahvalim igračima na sjajnoj pobjedi, protiv vrlo dobre ekipe. Ali, način na koji smo došli do pobjede nije dobar za moje srce, ni za srca naših navijača. Bio sam zabrinut, minut prije kraja vodili smo deset razlike – govorio sam igračima da ne slave rano, jer se rezultat u košarci mijenja brzo. I vidjeli ste šta se dogodilo. Skoro smo izgubili utakmicu u kojoj smo vodili 40 minuta. Ali ovo je košarka i ovo je čini uzbudljivom. Zahvalio bih se domaćinima na gostoprimstvu. Potrudićemo se da im uzvratimo kad dođu u Crnu Goru”, rekao je Pavićević.

Mornar za šest dana čeka špansku Andoru, koja je na startu TOP 16 faze Evrokupa izgubila od Uniksa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bravo i sve cestitke za nasa 2 predstavnika.

Bulat
Gost
Bulat

Odavno nijesam video onakvu zbunjenost I strah od pobjede.Tri puta daju loptu protivniku u ruke I samo što ne kažu:”Evo ti lopta I pobijedite jer je ovo nestvarno”.Ali,kapa dolje na igri I hrabrosti tokom 39 minuta pa su I ovu sreću u zadnjem napadu zaslužili.Valjda će sad shvatiti da su moćni u ovim okvirima I u ovoj konkurenciji da mogu… Više »

Send this to a friend