Košarka Trener Mornara razočaran

Pavićević ne zna u kom će sastavu na Budućnost

Mornar će najvjerovatnije dočekati Budućnost Voli u srijedu (19h) u 5. kolu grupe B Evrokupa – a definitivna potvrda, da li će duel biti odigran ili odložen, očekuje se od evropskog takmičenja oko 14 časova.

U barskom timu su trenutno makar trojica zaraženih igrača korona virusom (Nidam, Lazić, Bjelica), a infekcija je ušla i u stručni štab… U takvoj situaciji, barski tim teško da može imati pravi fokus za crnogorski derbi. I prvi, istorijski duel naših klubova u evropskim takmičenjima.

Trener Mihailo Pavićević je, vidno razočaran situacijom u njegovom timu, govorio o meču koji slijedi.

“Iz više razloga, nije mi lako da govorim o košarci, situacija nije uopšte dobra. Ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego koliko ću igrača imati na treningu i ko je sledeći da bude pozitivan na koronu. Iskren da budem, o utakmici teško šta mogu reći. Budućnost Voli je apsolutni favorit, imaju sjajan tim, igraju odlično. Do unazad sedam dana i mi smo izgledali odlično i ponosio sam se igrama koje smo pružali, ali veća sila nas je dovela u ovu situaciju”, rekao je Pavićević.

Plejmejker Derek Nidam je ostao prošle sedmice u Parizu, nakon meča Evrokupa sa Bulonjom, jer je u glavnom gradu Francuske imao pozitivan test na korona virus.

“Nimalo nije lako, još uvijek ne znamo u kojem sastavu ćemo nastupiti u srijedu. Za sada sigurno bez četvorice koji su među glavnim igračima. Nadamo se da će se na tome završiti i da ćemo moći da se vratimo normalnom radu. Sve ovo pomalo gubi smisao. Bojim se da će na kraju uspjeh ostvariti ona ekipa koja bude imala sreću sa virusom kovid-19”, dodao je Pavićević.

U pripremnom periodu Budućnost Voli je ubjedljivo savladala Mornar u ,,Morači“, ali je barski tim od tada ostvario značajan napredak u formi. Ipak, sva računica pada u vodu za desetkovani Pavićevićev tim, zbog epidemije.

Duel je zakazan za srijedu od 19 časova u ,,Topolici“, bez prisustva publike.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ridjo
Gost
Ridjo

Bar ste o jadu zabavili sa vasim slavljem.Vjeridba i slavlje preko 300

Nije nego
Gost
Nije nego

Vala ako treba nek i dobije ovo Mornar sa nwkom malom razlikom, pa nek Budućnost dobije Mornar u PG. Neće se navijači Budućnosti čak ni mnogo ljutiti. Proći će obije ekipe ovu grupu svakako. Budućnost možda i kao prvoplasirana. Samo naravno nije fer plej i zakonito tako spustiti gas. Jbg.

Prč
Gost
Prč

Licno mislim da igraci i mi pored tv treba da uzivamo u svakoj utakmici,da igraci budu vise relaksirani od rezultata i samim tim igraju atraktivnije.jer nema svrhe ove sezone zapinjati kad ti je do pobjede ili pekara najveci protivnik virus.sad se razboli par igraca pa sledeci put opet neki drugi…uz povrede nikad pun roster niti mogu biti fizicki kvalitetno slremljeni.pamernije… Više »

EDI
Gost
EDI

Već se pravi alibi za očekivani poraz!

1111
Gost
1111

Pavicevicu,glavu gore…veca sila…proci ce i to…ne brinite za plasman,prolazite i vi i Buducnost sigurno…puno vam srece zelim i brz oporavak…

Ridjo
Gost
Ridjo

Dje spico.Ima li on koronu.

Send this to a friend