Košarka

Pavićević opleo po Njemcima

foto: KK Mornar

Trener crnogorskog prvaka Mornara Mihailo Pavićević je javno, na konferenciji za medije Evrokupa, optužio upravu rivala Frankfurt Skajlajnersa za lošu organizaciju meča 4. kola evopskog takmičenja.

Skajlajners je u srijedu ubjedljivo slavio u Njemačkoj 98:75. Za Pavićevića, sve što je prethodilo samom meču ne služi na čast domaćinu.

“U mojoj trenerskoj karijeri nikad se do sada nije desilo da u meču ovakvog renomea moja ekipa bude smještena nekih 30 kilometara od dvorane. Takođe, od ponedjeljka ujutru, kada smo stigli u Frankfurt, nijesmo imali priliku da treniramo u dvorani u kojoj je meč održan, dakle skoro cijela tri dana. Budite sigurni, Skajlajners će u Baru biti dočekan adekvatno tome”, rekao je Pavićević.

Trener Skajlajnersa, Kanađanin Gordon Herbert, se branio stavom da ni domaćin nije mogao trenirati u dvorani.

“Zbog zauzetosti naše sale, praktično četiri sedmice nijesmo trenirali tu, već samo igrali mečeve. O tome su obaviješteni i Evrokup i Evroliga. Vama ne služe na čast riječi koje ste uputili našem menadžeru kluba, dan pred utakmicu. Zna se kakvi su Njemci domaćini”, rekao je Herbert.

Pavićević mu je odgovorio na zajedničkoj konferenciji za medije.

“Mene ne interesuje to u kakvim uslovima je radio domaćin. Uvijek razmišljamo u Baru o tome kako na najbolji način da se ponašamo prema gostima. Cijela tri dana smo bili tu i nije nam se mogao obezbijediti termin u dvorani. Govorim samo o onome što se desilo”, rekao je Pavićević.

Sada je Evrokup na potezu, da se oglasi povodom eventualnih kazni. Mornar je od juče u Crnoj Gori, u nedjelju Barane čeka važan meč sa Mega Bemaxom za plasman u ABA ligi u ,,Topolici”.

Do tada će se očekivati vijesti o oporavku krilnog centra Strahinje Mićovića, koji ima problem sa virusnom infekcijom grla, kao i krila Đorđa Drenovca, koji pauzira skoro mjesec zbog povrede.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
somi
Gost
somi

Uprava Buducnosti bi trebala ponesto nauciti od Mornara,a bogami i strucni stab

2006
Gost
2006

Do kad će ovi Pavićevići kukat? Sve im nešto smeta, pogotovo kad ih neko otrese ka Skajlajners. Ni da su se podizali u Ameriku.

realno
Gost
realno

ako je istina sve to što Đoko kaže onda neka se potrudi da im obezbijedi što bolje uslove, jer ako su drugi loši ( da ne dajem koje druge termine) onda mi ne treba da budemo takvi. Ja navijam za Budućnost ali mi je definitivno draži u odnosu na sve duge strane klubove, tako bi trebali i svi. A kad… Više »

ehti
Gost
ehti

Vječito je kao riba na suvom…. Nebitna koprcanja i laprdanja…

DRITON KAČANIKU
Gost
DRITON KAČANIKU

Evo baš tako. Jedna desetolična osoba koja sve radi za svoju promociju, a nijednu stvar u životu nije pošteno izveo. Od srednje škole pa više koju mu je završio član uprave kluba do napada na KK Budućnost i Košarkaški savez, pa onda nije njegov FB profil, pa prošle godine za svoju ekipu kad je izgubio par utakmica kako ima prosječnu… Više »

Send this to a friend