Košarka ABA liga

Pavićević: Ova pobjeda ide našem dragom Luki

foto: KK Zadar

Trijumf nad Megom 80:73, košarkaši i stručni štab Mornara posvetili su nedavno preminulom ekonomu kluba Luki Macanoviću.

Uprkos brojnim poteškoćama koje su prethodile večerašnjem susretu u Topolici, Barani su smogli snage da izađu na teren i na kraju upišu treći trijumf u ABA ligi.

“Znate sve šta se izdešavalo 10-ak dana, da nas je napustio častan i pošten čovjek. Nadam se da će ovo biti posljednja posveta nekome, ova pobjeda ide našem dragom Luki. Ne sumnjam da nas je gledao sa nebesa i da će nas gledati i ubuduće. Težak je momenat, igrači su bili nevjerovatno vezani za njega i plašio sam se pred ovu utakmicu. I da smo odigrali mnogo slabije i izgubili, ne bih im ništa zamjerio”, rekao je Mihailo Pavićević na konferenciji za medije.

Mornar već u utorak igra još jedan bitan meč, ovog puta u okviru Evrokupa. Barani dočekuju njemački Ulm i eventualnim trijumfom odškrinuli bi vrata TOP 16 faze.

“Nadam se da ćemo se što prije oporaviti od šoka i kompletne situacije, da će se igrači koji su preležali koronu brzo priključiti. Prevelika je potrošnja zbog kratke rotacije, a utakmice stižu jedna drugu. Već u utorak nas čeka meč-lopta protiv Ulma, pobjedom bismo gotovo sigurni bili za ulazak u drugi krug Evrokupa. Moramo da stisnemo zube i da u periodu do povratka igrača napravimo što bolji rezultat”, zaključio je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zemljak
Gost
Zemljak

Svaka čast za k. k. MORNAR.

Send this to a friend