Košarka

Pavićević: Samo bez bijele zastave

foto: KK Mornar

Trener Mornara Mihailo Pavićević bio je izrazito ljut na svoje izabranike poslije dva katastrofalana poraza od prošlogodišnjih finalista plej-ofa ABA lige, pa u završnici nacionalnog Kupa želi da vidi reakciju igrača.

Voljom žrijeba, Barani će se već u polufinalu namjeriti na Budućnost Voli, ekipu koja je apsolutni favorit da na svom parketu odbrani.

„Imam u glavi sastav tima koji će igrati protiv Budućnosti u polufinalu, ali ostala su još dva treninga, utakmica se igra u petak u 20 časova, tako da ću tek uoči meča saopštiti ekipu koja će se vjerujem boriti protiv Budućnosti“, rekao jePavićević za Sport klub i nastavio:

„Namjerno sam rekao da vjerujem da će se ekipa boriti protiv Budućnosti koja je veliki favorit. Rekao sam poslije meča sa Zvezdom, da razumijem da ekipa ima slab dan, da ekipa ne može da parira objektivno jačem rivalu, ali da ne mogu i nikada neću prihvatiti da igrači na teren izađu sa bijelom zastavom i prije nego što je počela utakmica“.

Polufinalni susret Budućnost Volija i Mornara na rasporedu je sjutra u 20 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

ko su ova dva brata….vidim imaju kesa….ulazu u klub srcem reklo bi se…i nemaju nikakav kompleks iferiornosti sportske….podrska za Mornar👍👍🍺

Send this to a friend