Košarka

Pavićević: Spremamo se sedam dana i onda sve padne u vodu

Mihailo Pavićević

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević nije krio razočaranje nakon očajne predstave svojih izabranika na gostovanju Zadru.

Barani su protiv hrvatskog predstavnika do večeras imali niz od 11 pobjeda, ali Zadar je prekinuo negativnu tradiciju u velikom stilu – slavio je sa 97:77.

“Zadar je potpuno zasluženo pobijedio. Od prvog minuta je imao više energije od nas, nismo ni pokušali da mu pariramo, posebno u prvom poluvremenu”, rekao je Pavićević i nastavio:

“Spremali smo se sedam dana za to kako da zaustavimo tranziciju rivala, a onda dođe meč i sve padne u vodu. Jedno je reći, a drugo sprovesti u djelo. Pomogli smo protivniku da igra voju igru, imali smo mnogo izgubljenih lopti, što je Zadar kažnjavao”, istakao je Pavićević.

“Od druge četvrtine nismo imali ni snage ni energije da se vratimo u meč. Rekao sam da je svaka utakmica za nas biti ili ne biti, sada su tu tri nova igrača i sa njima je bila veća konfuzija nego korist u ovom momentu, i u odbrani u napadu”, poručio je trener Barana.

Mornar je sada na učinku 4-10 u regionalnom takmičenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Pajo odlazi !

Bulat
Gost
Bulat

E moj Pajo, nekako uvijek prebaciš krivicu na igrače. Možda bi to bilo prihvatljivo da je u pitanju ova ili još dvije-tri utakmice, ali ne vidi se nikakav sistem u igri čitavu sezonu. Pita se čovjek šta se uigrava na treninzima, imali nekog koncepta ili se samo trči (i to neproduktivno) i šutira iz svih mogućih pozicija. Igra ne liči… Više »

Mitar
Gost
Mitar

Pajo je tu samo zbog brata, Djoko je predobar čoek i ljudina je. Ali ova je katastrofa od kad je Pajo preuzeo ekipu sve ove pobjede su individualne od strane igrača a ne njegove taktike i plana igre kao trenera…

Babalu
Gost
Babalu

Odlazi!

Send this to a friend