Košarka

Plavi bez bijele zastave u Barseloni

foto: KK Mega Bemax

Između dva meča polufinala ABA lige protiv Cedevite, košarkaše Budućnosti večeras čeka gostovanje Barseloni, u pretposljednjem kolu Evrolige.

Meč je lišen bilo kakvog rezultatskog značaja za “plave”, koji u ovom dijelu sezone samo misle na završnicu regionalnog takmičenja.

“Utakmica sa Barselonom ima dobru i lošu stranu. Dolazi između dvije plej of uakmice protiv Cedevite. Barselona ima sistem sa mnogo unutrašnje igre i dosta pik end rola. Ima sjajnu odbranu, agresivnu napadaju loptu i dobro štite reket. Utakmica sa jednim od najvećih timova Evrope biće i teška jer se oni bore za što bolju poziciju pred plej of, ali ni mi ne dolazimo sa bijelom zastavom”, istakao je Repeša.

Susret u Kataloniji biće generalna proba za duel sa Cedevitom u nedjelju, u “Morači”.

“Protiv rivala kakav je Barselona, nije vam potrebna posebna motivacija. Utakmica dolazi u nezgodnom momentu jer je počeo plej of ABA lige, međutim to je nešto što stiže sa takmičenjem u Evroligi. Potrebno je da posvećeni izađemo na parket, sa potpunim fokusom i pokušaćemo da ispravimo greške iz prethodnih utakmica”, poručio je Petar Popović.

U prvom dijelu sezone Budućnost Voli je u “Morači” pobijedila Barselonu 67:64.

Večerašnji duel počeće u 21 sat.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
duka
Gost
duka

ni pari ne pomazu…………..

Izazvana
Gost
Izazvana

E jedva čekam da čujem večerašnji izgovor Repeše. Kakav folirant

Send this to a friend