Košarka

Plavi konačno srušili Zvezdu, živi nada u odbranu ABA titule

foto: KK Budućnost Voli

Šampion ne da tron – košarkaši Budućnosti Volija pobijedili su Crvenu zvezdu 80:72 u trećem meču finala ABA lige i smanjili u finalnoj seriji na 2:1.

Poslije pet uzastopnih poraza ove sezone od istog rivala, konačno je ekipa Jasmina Repeše našla način da savlada Beograđane.

Nije tako izgledalo tokom prvog dijela u kojem je Zvezda u jednom trenutku imala 12 poena prednosti, 46:34.

Međutim, do poluvremena domaći tim je smanjio na 50:45 i najavio preokret u nastavku.

Tvorac uspjeha je bio Koti Klark, koji je ubacio devet poena u seriji Budućnosti od 16:1 zahvaljujući kojoj je crnogorski tim preokrenuo rezultat u svoju korist i nije ga ispuštao do kraja.

Ništa gosti nisu mogli da pogode u drugom dijelu, iako su u prvom bili veoma efikasni, naročito Kej Si Rivers, koji je svih 19 koševa dao u prvom dijelu.

Čvrstom odbranom “plavi” su došli do pobjede, a treća četvrtina iz večerašnjeg meča najbolji je period od početka finalne serije.

Noris Kol ubacio je 20, Koti Klark 14, a Edvin Džekson 10 koševa.

U timu iz Beograda 19 poena Riversa, ali i sedam promašaja u drugom poluvremena.

Četvrti meč je u petak od 19 sati u “Morači”.

Tok utakmice:

POSLJEDNJA ČETVRTINA:

Trojka Džeksona za 75:65, dva i po minuta prije kraja!

Dobrić koristi bacanja, a na drugoj strani trojka Bela, 71:62. Još pet i po minuta.

Poslije devet minuta bez koša iz igre Beograđani su preko Odža prekinuli post, potom je Rivers promašio otvoreno trojku, a Noris Kol uhvatio loptu i sam istrčao kontru za 68:60. Do kraja sedam minuta.

TREĆA ČETVRTINA:

Najbolja četvrtina “plavih” u cijelom finalu, preokret za vođstvo 66:58! Serijom 16:1 domaća ekipa preokrenula je meč u svoju korist, razigrao se Koti Klark koji je povukao tim. Gosti sa samo dva pogotka iz igre u trećoj četvrtini.

Serija promašaja Zvezde, ide kontra i poeni Kola za najveću prednost “plavih” 62:56. Opet Tomić traži minut odmora.

Potpuno je stala gostujuća ekipa, nakon kontre i faula Nikolić pogađa za dva, a onda i dodatno bacanje. 60:56. Još dva minuta do kraja treće četvrtine.

Na krilima Kotija Klarka, koji je ubacio devet poena za pet minuta, “plavi” stižu do izjednačenja, 56:56. Tajm aut Tomić. Pojačali su agresiju u odbrani izabranici Jasmina Repeše, rano ušli u bonus, ali takav pristup zasad daje rezultat u nastavku.

Barović nakon igra dva na dva sa Gordićem pogađa iz reketa, potom dobra odbrana centra “plavih”, pa kontra i koš uz faul i iskorišćeno bacanje Kotija Klarka. 50:52 poslije tri minuta u drugom dijelu.

DRUGA ČETVRTINA:

Poslije 20 minuta Crvene zvezda vodi 50:45. Imali su gosti i 12 poena viška, ali je naš tim uspio da se vrati u igru. Noris Kol je ubacio 10 poena, ali ima i tri faula, baš kao i Filip Čović sa druge strane. Zvezdu vuče sa 19 poena Kej Si Rivers.

Bude se “plavi”, Barović iz rekreta, pa Džekson poslije greške Davidovca. 41:47, još dva i po minuta do poluvremena.

Serija Zvezde od 8:0 poslije gluposti Bitadzea. Gosti vode 46:34.

Budućnost se poslije dvije dobre odbrane vratila na 34:38, a onda je Bitadze udario Riversa i dobio nesportsku grešku dok je meč bio u prekidu, da bi potom uslijedili protesti sa klupe Podgoričana i stigla je i tehnička greška.

Gordić je vezao pet poena, ali je dvije trojke pogodio i Rivers na početku druge četvrtine. Ipak, nakon trojke Nikolića “plavi” su prepolovili zaostatak na 28:33. Tomić zove minut odmora.

Nastavljen je meč trojkom Riversa pa prodorom Danila Nikolića 20:28.

Incidenti na tribinama iza klupe Crvene zvezde. Utakmica je trenutno u prekidu…

PRVA ČETVRTINA:

Nakon 10 minuta gosti vode 25:18. Bolje su ušli u utakmicu, imali i maksimalnih devet poena viška 23:14. Budućnost ima dosta problema u pozicionom napadu. Pet poena Džejmsa Bela, sa druge strane osam je ubacio Filip Čović.

Pogodio je Džekson konačno trojku iz tranzicije za 11:11, ali je potom Čović pogodio penale nakon faula Kola, a onda i trojku za 11:16. Istekao je sedmi minut.

Četiri poena za Norisa Kola iz prodora, ali i promašaji  sa distance naših igrača, prije svih Džeksona. Poslije trojke Lazića gosti vode 7:4 nakon tri i po minuta igre. Kapiten Šehović već ima dva faula.

Poznate su i startne petorke za treći meč velikog finala ABA lige.

“Plavi” večeras nemaju pravo na grešku, moraju da pobijede, ako žele da ostanu u borbi za odbranu trofeja.

Beograđani vode 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri trijumfa i mogu rasterećenije da odigraju u Podgorici.

Ekipa Jasmina Repeše ostala je dužna navijačima u prve dvije utakmice, pa je sada trenutak da pokaže kvalitet u svojoj dvorani.

Ako naši momci pobijede večeras, za dva dana ponovo će protiv istog rivala igrati za majstoricu, koja bi se u tom slučaju odigrala u ponedjeljak u Beogradu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
R. Srpska
Gost
R. Srpska

Stisni srbalje

delboj
Gost
delboj

Znaci Repesa, nadam se da si vidio recept? Pristisak 40 minuta na pleja i oni nemaju dje. I odmori Erla, ne ide…

oooo
Gost
oooo

Nisu nasi bili toliko dobri koliko su njihovi podbacili. I pored pobjede ovo je bilo losa igra sa kojom u petak tesko da cemo ista uradit ako se sto ne promijeni.

uioui
Gost
uioui

Slazem se, mucenje, mucenje… ali ne moze gore od ovoga, nadam se, sto je dobro… valjda prorade sad poslije ove pobjede… definitivno, do sada, nema hemije, nema smirenosti, ishitreni sutevi, mnostvo, slaba realizacija, bez obzira na ulozeni trud, jer su momci izginuli…

Joksim
Gost
Joksim

Ovo su dvije skrpljene ekipe !

sfrj
Gost
sfrj

I ova utakmica je pokazala da u podgorici ima najvise navijaca partizana, pa onda zvijezde i na kraju buducnosti !

Vavarrrr
Gost
Vavarrrr

Kakva atmosfera, kakvo ludilo !! Ovo noćas je bilo za infarkt 🙂 ! Ajmooo još jedna pobjeda i pehar ce opet biti nas , jer ćemo biti jaci psihicki ! 🙂 Budućnost !!!! 🔵⚪️💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Otac Duško
Gost
Otac Duško

Mi kao najveći srbi u vasioni,veći i od rusa makar 2X,želimo ovom prilikom da podignemo jednu krstionicu na centru igrališta,uz božju pomoć i pomoć našeg patrijarha Pipuna I.

koca
Gost
koca

Rekoh ja ako se ko sjeca mojih komentara da ce buducnost da se raduje u konacnom obracunu 3:2 za plave,prvi korak je napravljen i sad u petak ce biti jos lakse za 2:2,a u majstorici zvezda nece moci nista da pogodi bice u blokadi psihickoj,a buducnost ce samo da sipa i da osvoji aba ligu!!💪💪💪

Dzikic
Gost
Dzikic

Dobra je kvota na + 50 u Beogradi !

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Da vi se zakunem,ovo je zadnji put da sam navijao za Zvezdu.Boli Čovića briga što ja šakačke gutam bensedine,da mi je bar kutiju kupio,toliko sam barem zaslužio.Zato,od noćas,naprijed Budućnost !

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Strahinja markovicu večeras sam navijao ze tebe i totenhem ispuniće ti se želja.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Ni bensedini ne djeluju,neće mi san na oči noćas…

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Odoše milijarde u Vatikan joke. Još ću nekoga povući sa mnom. Joke praviš se da nemaš ništa i niko te ne dira. Čim vide da imaš pare svi ti traže da daješ da trošiš i da se kockaš ima kocke na svaki ćošak. Popularne grebalice igraju i staro i mlado. Moraš da igraš da okreneš sreću ima ih i po… Više »

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

U petak SLAVIMO titulu.U Morači.Živi bili pa vidjeli.Upamtite moje riječi.

Lavica
Gost
Lavica

Ajde Đuro uzmi nešto više , baš ti nije dobro .

Oli
Gost
Oli

Opet haluciniras

Željko
Gost
Željko

Srbi su jedini “narod” koga svi mrze i preziru! Niko vas ne voli: Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bošnjaci, Makedonci, Bugari, Rumunji, ne vole vas ni trenutni “saveznici” Mađari, niko vas ne voli “kanceri” Balkana!

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Joke ovamo se igra po italijanskim pravilima. Ja ne nađem li ženu sve ide katoličkoj crkvi.

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

U MORACI CRNOGORSKI BARJAK SAD SE VIJE!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Nestalo mi je bensedina,zna li neko koja je dezurna apoteka?

Tixy
Gost
Tixy

Sanjaćeš VIVAXa i Kotora66,koliko si opsednut njima.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

A ne Kotor 66 ponovo trazi srbijansko drzavljanstvo

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Mnogo si duhovit laznjak.Ne trebaju tebi nikakvi ljekovi.Dobro fantaziras i bez njih. A ja sam ponosan sto mi krades nick.Znači da moji komentari imaju smisla.A i na ovom portalu več znaju šta pišem i kako pišem tako da ti sa tim svojim forama si duhovit ko metastaza.Uzivaj u svojoj muci mali čoviječe.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Ne znam sto mi je veceras,pisem ono sto ni u snu ne bih pomislio da napisem,svadjam se sa sobom!Brinem se bas.

Drkokresi
Gost
Drkokresi

Buducnost je i veceras odigrala veoma slabo, ali je zvijezda u drugo poluvrijeme bila ocajno losa, ne moze bit gora, i tako buducnost dobi na jedvite jade !!!

Ⓜⓐⓡⓚⓞ
Gost
Ⓜⓐⓡⓚⓞ

Mnoge boli sto postojis, a ti VJECNA da si!!!

Prika
Gost
Prika

Marko zdravo ti bio,skaces sa klupe dobro ali se finale aba lige ne igra ovako,ovo ti je moj pobratime na silu to ne pali kod igraca koji su prepoznali zasto se bore,losi su do zla boga,i ja kazem vjecna da si ali nemoze ovako,bruka za kompletan cg sport(prve dvije utakmice)a veceras djene djene!!!

Ⓜⓐⓡⓚⓞ
Gost
Ⓜⓐⓡⓚⓞ

Zasto je bruka za kompletan CG sport to sto buducnost igra finale?

Ljuma
Gost
Ljuma

Samo napred crnogorci,neka se zna

Konik
Gost
Konik

veli se naprijed…

Wizz
Gost
Wizz

Veli se, a ne ,,veli se”….
Bože, kakav je ovo teror nad pravopisom….

Konik
Gost
Konik

Hahahaha… teror nad pravopisom je kad umjesto tri staviš četiri tačke na kraju rečenice…

Wizz
Gost
Wizz

@Konik…nema nigde na kraju recenice četvrte tačke. To ti je prljav monitor…

dejo
Gost
dejo

ka zivotinje u pogoricu

Miladin
Gost
Miladin

fmp MUK

Kotor66
Gost
Kotor66

Da su bar povećali obruče Zvezda bi sigurno dobila.Ovako…

Grof
Gost
Grof

Srbi nece sebi dozvoliti luksuz da ne igraju jos jednu urakmicu u beograd, ipak je to puna sala u pioniru i dosta novaca od prodatih karata !!!! Vazan je njima svaki dinar !!!

Lavica
Gost
Lavica

A viđe li ko noćas Čovića ??????

marius
Gost
marius

Eno ga doma na balkon, pusi , ne tuli ga .

Lavica
Gost
Lavica

Tek će da ga ne tuli 😉😉😉

ZDS
Gost
ZDS

Nos mu izgore

Miladin
Gost
Miladin

Viđeh ja miki maus, sina mu… bio je nešto nervozan.

Lavica
Gost
Lavica

Uh malo je reći nervozan , para mu je izbijala iz ušiju i nosa dimio je ka ĆIRO
A zamisli tek koliko je stari dimio
😂😂😂😂😂😂😂😂

Lovcenska
Gost
Lovcenska

I iduce sezone u podgorici cemo da gledamo utakmice evrolige. Zvijezda je dobila sto je dobila, nece vise nijednu ove rede !!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Buducnost je lagano pobijedila…Mislim da zvjezda curi…mora da krpe…Ako Pobjedimo u Petak (onda je Buducnost total Favorit)..

Vlatko
Gost
Vlatko

Jesi ti svestan kako će biti u Beogradu ako pobedite sledeću?

Cucka jeka
Gost
Cucka jeka

Vlatko, mislis da ce u bg biti ista atmosfera, varaš se, pozvacemo celnike aba lige i najmanji incident napusticemo teren, ne zaludjuj se da cemo gore ici kao žrtvena jagnjad, polaako, da dobijemo u petak, a onda samo lagano.

Praja
Gost
Praja

Ta prica o incidentima je prenaglasena, buducnost je slabo igrala i zbog toga je ubjedljivo izgubila obje utakmice. Nocas je zvijezda odigrala slabo drugo poluvrijeme, pa nije moguce gore od toga i zbog toga je izgubila i to jedva, jer je buducnost i veceras odigrala ocajno !

Vlatko
Gost
Vlatko

Da nećete igrati neku košarku? Videli smo koliko vredite van Podgorice…

Cucka jeka
Gost
Cucka jeka

Ali vlatko, mi smo šampioni, moraš imati respect

Doktor
Gost
Doktor

Vlatko,
Viđeli smo koliko i vi vrijedite noćas, van Beograda.

Vlatko
Gost
Vlatko

Saberi koš razliku pa će ti biti jasno koliko ‘malo’ vam fali da dobijete u Bg

Fika
Gost
Fika

Napusti teren i sluzbeno izgubi. I sto ces onda. Je li titula cilj?

Fika
Gost
Fika

Ovo se mora zavrsiti kako tako,a vala nmg iscekat pa sto bude. Pi u sto se ovo pretvorilo.

Doktor
Gost
Doktor

Vlatko,
Sad ćemo da se prepanemo i da ne dobijemo sledeću…😂😂😘

Vlatko
Gost
Vlatko

Ne mi ćemo se prepasti vašeg bukanja… Imate još petak, dajte sve od sebe pa ćemo videti…

Doktor
Gost
Doktor

Vlatko,
Sad si prešao na “videćemo”..?
Opušteno brate i vidimo se u Beogradu.

Lavica
Gost
Lavica

Isto kao i večeras u Morači , misliš da će oni divljaci smjeti da se ponašaju kao na prve dvije ???

Bnjj
Gost
Bnjj

Kad bi ovako pobjeđivali i u ekonomiji

ZDS
Gost
ZDS

U odnosu na njih i pobjedjujemo

Železnik
Gost
Železnik

Tradicija je čudo! Fmp je prosječna ekipa i to će ostati. Zna se ko igra košarku na vrhunskom nivou.

Betoven
Gost
Betoven

Kako nema Pipunovog selfija iz Morače.

anonimni
Gost
anonimni

Nije mogao ući zbog funkcionera i njihove đece. Ne smijete da puštite karte u slobodnoj prodaji.

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Jeste, preko 7000 funkcionera i njihove djece.

Betoven
Gost
Betoven

Da se ja pitam ja bih samo Pipuna pustio.

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Pa nije bilo karata za navijace CZ.

Bokelj
Gost
Bokelj

Pi divljaka u podgoricu

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

STA TI KALJAS IME BOKELJ ,STA RADIS NA CRNOGORKOM MORU?

Prika
Gost
Prika

Idi u lov na kita Bokelj

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

E ovija licemjera, sad ih svi fale a u nedelju drvlje i kamenje…Solidno solidno, moze to dosta bolje

Konik
Gost
Konik

Samo da ovu drugu opet prenosi Šofro, a ne oni baksuz.

cdm objavite
Gost
cdm objavite

Hahahaha to to

Machi
Gost
Machi

Pa kaze.. SPALILA SI SVE, SVE U DIMU NESTAJE, SAMO DA BI SE MALO SAKRILA OD MENEEE….

Panda
Gost
Panda

Tako igraju mrki Crnogorci..Ljudi gdje je Jovanka,ubi me nostalgija…

Pipun
Gost
Pipun

Zar nisam lep k’o slika?

Vlatko
Gost
Vlatko

Svaka čast na atmosferi, pljujete i gađate za medalju :-)))) Nategli ste pobedu sa krš igrom, idemo dalje… Sledeću jače još bučite a mi moramo koncentrisanije… ako pobedite dolazite nam u goste a mi ćemo se potruditi da zapamtite to gostovanje dobro…

Dzedovce
Gost
Dzedovce

Vrlo korektno navijanje, ne vidim sta je sporno bilo.Bolje smo igrali odbranu i to je razlog vaseg poraza.

Kosuta
Gost
Kosuta

Vlatko zvani “Mlatko “

Doktor
Gost
Doktor

Vlatko,
Ima li i jedan ljudski komentar od vas, evo cijele nedjelje?!
Ovo je retoričko pitanje…

Ljuma
Gost
Ljuma

Samo se navijači spustili na nivo koji je bio u beogradu.tada nebi kritike.

Maestro
Gost
Maestro

Opaaaaa! Ne damo tituli! Svaka čast momci. Ako je bilo sumnje u Vas tokom sezone, mora Vam se priznati da ste se noćas borili do kraja. Koti Klark i Noris Kol kao da su preko Morače rođeni, ili iz Stare varoši. Ajmo da za čast dobijemo i u petak, i onda se može reći da se nismo obrukali. Jedina zamjerka… Više »

Maestro
Gost
Maestro

I da dodam da je Barović bio fenomenalan!

anoniman
Gost
anoniman

ovo finale riijesice se u pioniru zivi bili pa vidjeli

Lavica
Gost
Lavica

Naravno da će se riješiti ali sa pobjedom BUDUĆNOSTI .

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Uzecete u Beogradu ono sto je vase!! Bravo momciiii!

Sasa
Gost
Sasa

Oce isto sto i ti nocas

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Bravo…znala sam da ce pobjedit!🎊🎊🎊
Da mi je vidjet facu Covica sad….

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Već sam popio šaku bensedina i ne vata.Taman ću baciti mantiju grom je izgorio.

Risto
Gost
Risto

Djuro pođi do krstionice…

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Risto brate pripomogni,dodaj bar jednu oblogu…

Lavica
Gost
Lavica

Eee Đuro Đuro nema tebi pomoći 😢😢😢

Panto
Gost
Panto

Pipun i marina jocic na aparatima 🙂

Ajmoooo
Gost
Ajmoooo

Sto ucutaste zvezdascici

Lobih
Gost
Lobih

Ljudi, ima li ko ovome iz kotora jedan bromazepan da da?? Bravooooo buducnost!!!!

Kotor66
Gost
Kotor66

Odoh ja polako u Dobrotu,tamo sam svoj na svome.Šta mi učinje Zvezdoooo ok meneeee

Lavica
Gost
Lavica

Kad priznaješ pola ti se prašta 😸😸😸😸

Sasa
Gost
Sasa

Sad me zivo interesuje lce li repesa da prica malo o kosarci ili o lincu pljuvanju vrijedjanju…

Kotpr66
Gost
Kotpr66

Odoh ja polako u Dobrotu,tamo sam svoj na svome.

marius
Gost
marius

Posle onih 0:5 , sad ide HAT-TRIK BUDUCNOSTI ! Srecno plavi !

Cucka jeka
Gost
Cucka jeka

Df na aparatima…

Lavica
Gost
Lavica

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖BRAVO MOMCI SVAKA ČAST !!!!!!!!!
BIĆE I 2:2 A ONDA U SRBIJU DA UZMETE ONO ŠTO JE VAŠE .

Dex
Gost
Dex

Bice tu jos igre sve ide u Beograd na 5 mec

Marko
Gost
Marko

BRAVO PLAVIIIIII!!!!!

Flojd
Gost
Flojd

Dogovoreno da Zvezda izgubi.. čisto namještena utakmica.

Panto
Gost
Panto

E takva ti je svaka istina ka što pričate Kosovo je Srbija 🙂

badžana
Gost
badžana

Lako ti je iz sobe pricat,idi u Pristinu i potvrdi te iste rijeci, JUNAČE!!!!!

Tixy
Gost
Tixy

Idi ti u Prištinu, tamo su tvoji, a ne moji. Mene je za Prištinu briga koliko i za tebe, čak mi je i Podgorica milija od prištine.

Panda
Gost
Panda

Namještena će biti ovako i sledeća…Tješite se..Da je vječna CG.

Tixy
Gost
Tixy

Hoće, pustićemo vas i sutra, da odbranite “čast”, ali na kratko, da bi došli u BG i tamo će biti +50 ovaj put xD

Tixy
Gost
Tixy

Msm u petak, sledeću, ne sutra xD
Lapsus

Cikotić
Gost
Cikotić

Razumije se taman kao u psihologiju

Lavica
Gost
Lavica

Pa jes vama su svaku izgubljenu namjestili ,ajde jednom bar budite fer pa priznajte poraz.

Marko
Gost
Marko

Kako smo spustili ove napaljene beogradjane! Hahaha

BGD
Gost
BGD

Biti navijac buducnosti, to je dijagnoza. Rešićemo vas onako kako priliči sa drvosečama, za dva ili pet dana. Plakaćete…

Bar4me
Gost
Bar4me

Bas kvalitetno simuliras Srpski.

Bnjj
Gost
Bnjj

Bravo Budućnost i da izjednačite imate sansu u Bg

Vuk
Gost
Vuk

Bravooo!

Panda
Gost
Panda

Eto tako…Yeeeesssssss..

Aloalo
Gost
Aloalo

Bravoooooo 👑👑👑

Kotor66
Gost
Kotor66

Hahahhahaa izrazi lica igraca Buducnosti…ni sami ne vjeruju da mogu osvojiti….Ma nema trikaaa da im CZV ponovo pokloni ovakvu trecu cetvrtinu…Sofro zalim slucaj….

Piksi
Gost
Piksi

Evo vam svima na oloske komentare!!!

Crnogorka🌻
Gost
Crnogorka🌻

Yesssss💙

Pssssssst
Gost
Pssssssst

Ssssssss

Flipers
Gost
Flipers

Zao mi sto muce ovaj pehar, sto moraju da ga nose 2-3 dana u Beograd kad ce ga svakako vracat u Podgoricu

Bob
Gost
Bob

Nesto kapiram ovi crnci izvadise utakmicu i nama i Srbima… rodjeni za taj sport!

Mix
Gost
Mix

Tako je

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Buducnost sigurna..sljedeći meč još sigurnija..zvjezda je izdušila ono..40.koševa plus 20 koševa je primitiv…Mislim da Buducnost je Favorit 100 %..Repeša je Vrhunski trener

Lavica
Gost
Lavica

Sve je tako osim ovog zadnjeg što reče za Repešu ,tu se ne slažem stobom jer su previše izgubljenih utaimica imali , što vrhunski trener ne bi dozvolio .

misko
Gost
misko

Sto god da bude,neka bude.Zivjela Zvezda,Zivjela Srbija.

Гачун
Gost
Гачун

Тако је брате србине

Гачун
Gost
Гачун

Србијаа!!!!

Trt milojka
Gost
Trt milojka

Zivela

Fundina
Gost
Fundina

Smiješ li dogodine u Prizren Miško?

Ladybug
Gost
Ladybug

Tooo idemoo samo tako!!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ovo je naša Fešta…Nocas se Vino pije…Ima da se igra još.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Buducnost se pita….

Kotor66
Gost
Kotor66

hahahhaha a sta se pita jado crni

BGD
Gost
BGD

Kao i ti što se pitaš…

Nenad
Gost
Nenad

Koji su nasi odje :)) sve crnci

Dukljanin
Gost
Dukljanin

E Viva Montenegro…E VIVA MONTENEGRO…E VIVA MONTENEGRO…
E VIVA MONTENEGRO..

Kotor66
Gost
Kotor66

Sef strucnog staba Djukanovic intervenisao na poluvremenu podjelio je upaljace itd hahaha…a opet sve dzabe nema pehara u Pg budite sigurni, sve je ovo na srecu i na misice

Lavica
Gost
Lavica

NAAPREEED PLAAVIII OLEE OLEE

BokeljKotor
Gost
BokeljKotor

Hahahah a kako tkzv ”Varvari” skandiraju Bokanu… hahahha po 10 e svima i 1 kg banana i sknadiraju mu hahahahhahahah

anonimni
Gost
anonimni

Opet se kopira Beograd. To su kompleksi. Xaxaxaxaxaxax.

Lavica
Gost
Lavica

Anonimni upravo ste pokazali ko su komleksaši i to toliko da su vas vaši kopleksi dokrajčili večeras
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Opala..Sad se igra čoček…Crnogorsko oro…Keš Buducnost donesi ovaj put

Goran
Gost
Goran

Kad je finale i đe se igra?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Buducnost je Vrhunski Tim…Lagano pobjeđuje…Repeša je Vrhunski trener…Buducnost zna..Montenegro zna..

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ako izgubi buducnost nocas a oce – oce li biti kakvih popusta u voli? i jos bez peperoglua igraju i opet im je dzabe.

Micko
Gost
Micko

Piiiiih nek vam se slade ovi izdajnici domaci zajedno sa srbijancima i treba,veca ste gov.. od njih

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ovo je Pobjeda Buducnosti…Ovo se vidi da Buducnost dobija…

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Buducnost ne igra odbranu samo napad ovako se ne moze dobiti mec.

EX -YU
Gost
EX -YU

Ne mogu oni nikako dobiti meč,igraju sa ZVEZDOM ne sa trecerazrednom ekipom kao sto je mornar iz Bara…

Bar4me
Gost
Bar4me

Idi u beligrad pa navijaj za zvezdu kompleksasu.

EX -YU
Gost
EX -YU

Idemo ZVEZDA gazi te montenegrine…..ne dajte im da disu, 30 razlike minimum idemo!!!!!

B. D
Gost
B. D

prc milojka

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ne znaju sto ce pa ulaze na teren.Kako su smijesni.

anonimni
Gost
anonimni

Sto ćeš to su kompleksi. Uvijek su kopirali Beograd ali bezuspješno.

BokeljKotor
Gost
BokeljKotor

To je ta polu divlja podgoricka publika, i vi nekome nesto da kazete?! Polu divlji narod

badžana
Gost
badžana

Mislis na ove iz BG pasaluka?

BokeljKotor
Gost
BokeljKotor

Ne nego iz sela – varošice zvana Titograd

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Kad ces kuci jaraaneee?

Piksi
Gost
Piksi

Bokelju ajd ne seri

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Javlja li ti se babo iz Bosne, je li se zavrsio rat, oli ici nazad kuci bolan?

anonimni
Gost
anonimni

Toliko o gospodstvu domaće publike.

Kotor66
Gost
Kotor66

Jedno je jasno CZV je bolja…znaci u 3 ili 5 meceva uzeve pehar i to je to…vidi se veceras…cak mi je i Milo tuzan hahahh

BokeljCZ
Gost
BokeljCZ

Je li to ta paklena atmosfera ?? hahahahah

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Sta velis, vracas se konacno kuci, za Bosnu,?!
Babo javio da je rat zavrsen, oprostit ce ti rodbina dezeterstvo.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Admine mozes li mi prihvatiti komentar dje kazem kao sto jeste da je u moracu pozoriste.

anonimni
Gost
anonimni

Na stoni tenis je življe vjeruj mi.

Flipers
Gost
Flipers

Filip Covic ostara a cijeli zivot igra za FMP

anonimni
Gost
anonimni

Bolje je navijanje na univerzitetskim igrama.

ZoranHN
Gost
ZoranHN

Evo vodimo 9:4 a varvarcici se vec ne cuju hahahahah

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

ZORANE STA RADIS U H.NOVI?SRBIJA PLACE ZA TOBOM

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Pobjeda….Samo..Pobjeda……Buducnost …

NBA
Gost
NBA

SRECNA POBJEDA PLAVI!!! ODMAH JURIS-BEZ PREDAHA!

Jo€€€
Gost
Jo€€€

E tako mi ove atmosfere

Panda
Gost
Panda

Na muci se poznaju junaci..
Ajmo plavi,Jovanka navija za vas,osvestila se..

Flipers
Gost
Flipers

Ima li dje pipuna?

Lokal Patriota
Gost
Lokal Patriota

NAPRIJED PLAVI ! DO POBJEDE! BUDUCNOST SE VOLI !!! 🔵⚪ 🇲🇪

Vitez
Gost
Vitez

Ima da ih Budućnost razbije…

Zabjelo je majk
Gost
Zabjelo je majk

Lete upaljaci

Mars
Gost
Mars

Igrajte svoju igru,bez straha i razbit ce te Zvezdu

Transformersi
Gost
Transformersi

Plavi štrumfovi

Send this to a friend