Košarka

Počelo renoviranje Morače za nastup Budućnosti u Evroligi

Predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan ništa ne želi slučaju da prepusti. U pitanju je ogroman ulog “Morača se do sredine septembra mora umiti i skockati za nastupajuću sezonu “plavo-bijelih u evroligaškom takmičenju.

Obećanja data Evroligi da će Crna Gora, Podgorica i Budućnost, do predviđenog roka (sredina septembra) ispuniti neophodne zahtjeve koji se tiču dvorane glavnog grada, naš trofejni klub želi da održi. Korak je već napravljen, a pohvale koje je Budućnost dobila od Evrolige, da su maksimalno iskoristili prethodne sedmice, tek će dobiti na značaju kada čelnici ove košarkaške kuće, vjerovatno sredinom jula, dođu u obilazak radova u, i pored dvorane.

KK Budućnost Voli predstavio je 16. maja projekat za povećanje broja sjedišta u SC ,,Morača, što je jedan od najvažnijih uslova za nastup u Evroligi iduće sezone.

“Ne želimo ništa slučaju da prepustimo. U terminima dogovora treba raditi. Nijesam siguran, ali vjerujem da ćemo kompletan posao završiti do kraja avgusta. Upravo su juče počeli radovi na potezu ispod glavnog semafora. Sklanjanje stolica juče je završeno na dijelu gdje je predviđena izgradnja galerija sa 900 mjesta”, kazao je direktor Budućnosti Slavko Radulović.

Projektom je predviđeno da se u dvorani postave dvije nove montažne tribine, ispod semafora sa oko 900 mjesta, a na suprotnoj strani još dodatnih 400 mjesta.

“Ovim projektom, ukupno dobijamo blizu 6.000 sjedišta, što je mnogo više nego što zahtijevaju propisi Evrolige. Radi se i sređivanje parketa, renoviranje svlačionica, nova rasvjeta i izgradnja VIP salona. Svakodnevno smo u poslu, komunikaciji sa Evroligom i kao što smo najavili na proslavi titule, sve ide mnogo bolje nego što smo očekivali”, rekao je nedavno prvi čovjek Budućnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Barbarian
Gost
Barbarian

Sa srecom…pa da dominiramo aba ligom i da budemo odlicni u evroligi…

bato
Gost
bato

A kad ćete nabavit trenera i renovirati stručni štab ?

Varvarka
Gost
Varvarka

Napokon! Ovo izgleda samo kada nas natjera neko renoviramo tako bitna mjesta.. Npr da se onaj stari bazen renovira koji se na istom mjestu nalazi bilo bi fantasticno. Nego onako stoji rusevina od zgrade!

Cojke
Gost
Cojke

Ako budu igrali kao protiv Mornara remont im ništa neće trebat

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bravo…

Barani
Gost
Barani

Naprijed Budućnost! Samo laganica,pa da se gazi u evro ligi!!!

Buffon
Gost
Buffon

“Ne želimo ništa slučaju da prepustimo. U terminima dogovora treba raditi”. Je li ovo Master Yoda dao intervju?

4.nahije
Gost
4.nahije

Puna podrška za plave. Sledeće godine jedini srpski tim u evroligi-podgorička Budućnost. Naprijed momci!

HERCEG NOVI
Gost
HERCEG NOVI

bravo ,naprijed plavi.

Grga
Gost
Grga

Ajmo plavi samo naprijed pokazite dusmanima da mozete .Sjetite se dusmani ko je najbrze ispraznio Arenu.Pa naravno Nikola Ivanovic

nena
Gost
nena

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😯

Varvar 2
Gost
Varvar 2

Ne sjekirajte se mamlazi Moraca ce biti veca od Pionira

Blue
Gost
Blue

Uvijek je i bila veca

Titigrad
Gost
Titigrad

A sta ako nezavrse sta se desava u tom slucaju

Klara
Gost
Klara

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

veki
Gost
veki

kome su namjestili tu rabotu

Klara
Gost
Klara

Drago mi je da se Covic ne sjekira vise
Samo naprijed

Prelomite mozak
Gost
Prelomite mozak

Tender, ka i sve što se radi.

Send this to a friend