Košarka

Pogledajte kako je Vučević postavio Džejmsa na poster

Nikola Vučević igra u top formi ove sezone, a njegovu klasu osjetili su sinoć po drugi put za kratko vrijeme i Lejkersi.

Naš as je ubacio 31 poen, uhvatio 15 lopti, podijelio sedam asistencija, a stigao je i da se uspješno nadigrava sa Lebronom Džejmsom.

U finišu treće četvrtine crnogorski reprezentativac “okrenuo” je popularnog kralja i zakucao u prepunom “Stejpls centru”.

Nakon utakmice je i sam Lebron Džejms priznao da njegova ekipa nema ove sezone lijeka za centra tima sa Floride.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Patriota
Gost
Patriota

Pa ako Bog da, da igra na istom nivou za Crnu Goru. Jos nijesmo vidjeli njegov pravi kvalitet u nasoj ekipi

Maestro
Gost
Maestro

Igrao je veoma dobro u kvalifikacijama za Eurobasket 2017, i sami Eurobasket

Ljubo
Gost
Ljubo

Dadoh ti plus na komentar,ali daleko su njegove partije za CG od onog sto pruza u NBA.Po meni Luka P ga je unazadio sa svojim izivljavanjem i izvlacenjem iz igre.Tek ce da se pokaze za reprezentaciju.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Da budemo iskreni tesko da ce igrati vise za nas a mora se prihvatiti da u reprezentaciji nema takvih saigraca da bi pruzao ovakve partije i u nacionalnom dresu,koji tesko dace obuci vise na zalost

mimo
Gost
mimo

Gledah utakmicu, odlican je bio! Ali zamolio bih novinare – Vucevic nije zakucao preko Lebrona, vec ga je obisao i Lebron je trcao za njim da ga zaustavi (i nije uspio). Dakle, batalite vise sa tim “zakucao preko njega”, “postavio na poster” i sl.

Čapur
Gost
Čapur

Vuč Vuč Nikola!

ggg
Gost
ggg

ako bog da da ga vidmo u plej of

Send this to a friend