Košarka

Pogledajte kako napreduje renoviranje Morače

Imajuću u vidu veliko interesovanje kada je u pitanju renoviranje SC Morača i njegovo prilagođavanje visoko profilisanim standardima Eurolige, informišemo vas o trenutnom stanju i statusu adaptacije, saopšteno je iz KK Budućnost VOLI.

Odmah nakon prihvatanja KK Budućnost VOLI u euroligašku porodicu, aktivno smo pristupili pripremi i realizaciji renoviranja SC Morača. Cilj nam je, ne samo ispuniti potrebne uslove za učešće na ovom prestižnom takmičenju, već i našoj publici pružiti više, sasvim novi doživljaj košarke u našem gradu i upotpuniti zadovoljstvo koje će naša publika imati prisustvujući košarkaškom spektaklu koje sa sobom donosi takmičenje ovog nivoa.

“Grubi građevinski radovi koji su počeli odmah po završetku košarkaške sezone trajaće do kraja jula. Kao što je najavljeno, očekuje nas Morača sa značajno proširenim kapacitetima u vidu dvije nove tribine, kompletno novom rasvjetom, adaptiranim parketom, sasvim novim semaforskim sistemom, VIP salonom koji parira svim evropskim klubovima. Svlačionice za gostujuće i domaće igrače će dobiti potpuno nov, moderan izgled i pružiće svu potrebnu udobnost”, ističu u KK Budućnost VOLI.

Jedna od najvećih promjena je uvođenje sistema elektronskih kapija na ulazima kojih će biti jedanaest, što će značajno unaprijediti i pojednostaviti ulazak gledaoca. Jedan ulaz će moći da primi osam stotina gledalaca u roku od sat vremena, što će značajno smanjiti gužvu i redove na ulasku prije utakmica. Takođe, posebna pažnja je poklonjena sigurnosnim sistemima koji pored ostalog obezbjeđuju i veoma brzo pražnjenje dvorane.

KK Budućnost VOLI ističe da su u izvođenju radova, dali prednost domaćim firmama. U pojedinim djelovima, imajuću u vidu visoko postavljene tehničke i servisne standarde, ostvarili su saradnju i sa firmama iz regiona, koje se mogu pohvaliti velikim iskustvom kada je realizacija ovakvih projekata u pitanju.

Trenutno se mogu vidjeti radovi na postojećim tribinama, priprema za novi premaz. U toku su radovi na galeriji iznad tribina, novih 535 mjesta, kao i VIP salon, na njemu su armiračko betonski radovi enterijera i prizemne ploče.

U svlačionicama se obavljaju pripreme-skidanje postojece instalacije i ugradnja nove termotehničke i ventilacione instalacije. Kada su u pitanju spoljni radovi, u toku je uređenje terena, vodovodna i atmosferska kanalizacija, koja je izmještena u odnosu na primarnu, što je u završnoj fazi.

Radovi, koje realizuje više radnih timova koji međusobno aktivno sarađuju, teku planiranom dinamikom i biće završeni u okviru roka koji je predviđen za početak septembra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rasso
Gost
Rasso

Kad bi Buducnost usla u Ligu sampiona mozda bi se i stadion pod Goricom konacno doveo u red!

NBA
Gost
NBA

BRAVO CRNA GORO! OLE,OLE,OLE… KOSARKO,VOLIM TE NAJVISE NA SVIJETU!!!

Preko Morace
Gost
Preko Morace

I feel devotion..👌👌👌👌Pa da ispunimo nas hram kosarke cijele naredne sezone..Da grmi sveee..PG Buducnost 🔵⚪🔵⚪🔵Ajdeeee Podgoricaniii, sviiiii…

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Da grmi podgoricani ….kad milo zada komandu vi grmite ….narod leba nema da jede prosjecna plata 25o e do 300 po buticima kladionicama trafikama voliju itd kafanama hotelima i da grmi …lako je ici i navijati kad ti imas dobar zivot barem 2 plate po 700 800 e u kucu…ovako je ovo prolazan politicki projekat …

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Vječna da je Srbija. Svoja država i svoj klub se vole najviše na svijetu i sa 300 i sa 3000 eura. Vole se ne zato što su najbolji i najbogatiji, nego zato što su tvoji. A tebi ako ne valja, ne znam što se patiš ođe.

marius
Gost
marius

A neka si mu reka .

VALTER
Gost
VALTER

A što he sa zatvorenim bazenima ovaj 1 je premalo? Ne može se sve u košarku. Vaterpolisti imaju sjajne uspjehe a brzo bi i plivači.

Varvar
Gost
Varvar

opet ti nesto fali. Narodu nikad udovoljiti

Misonja
Gost
Misonja

Necemo da pogledamo i ne interesuje nas..trosite nase pare..lako je tudjim k….. po dracama mlatit..

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Ko moze ovakvu istinu da dislajkuje koliko god da volis svoj grad i zemlju …bacamo pare na ove gluposti a narod radi za bijedne plate …

veki
Gost
veki

s pozajmljenim parama renoviramo, kako napreduje kopanje po kontejnerima ili sjednik po lokalima

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Sve super samo nemojte stedjet na klimatizaciju jer ste je izuzetno rijetko palili i dzaba sve fotelje da se postave kad se ne moze disati.znam da je dobra i da za kratko vrijeme moze da postigne temperaturu da ljudi nas uzivaju.

Realni pg
Gost
Realni pg

Split ima dvoranu od 11000 stolica,a velicine je Pg.Zasto niko ne napise da Buducnost ima B licencu Evrolige.A licenca se dobija za ekipe koje imaju dvorane od 10000 mjesta i vise.Moze se desiti vec sledece god da ponovo imamo problem oko broja mjesta.Ovo je sve krpljenje,napravite nesto za duze staze.

Simao
Gost
Simao

Split je veličine Podgorice !? Drug omanuo si malo, malo više tačnije. Split je blizu 2 mil. stanovnika, PG oko 250 ooo.

CastelNuovo
Gost
CastelNuovo

Aooo kako si ti lud. Cus 2 mil

Jože
Gost
Jože

Sa okolinom, do Zagreba, i Zagreb, pa sve zajedno nema 2 miliona!

Nihilista
Gost
Nihilista

Split blizu 2 miliona stanovnika? Hahaha! Dje li si ti geografiju ucio? Koju si osnovnu skolu zavrsio? Jesi li zavrsio?

Rabbane
Gost
Rabbane

Nasmijah se. O kojem ti splitu pricas. Cus 2 miliona

Makelele
Gost
Makelele

Mozda o banana splitu

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Split ima 280 000

Zlato utihnulo
Gost
Zlato utihnulo

Željko jesi li ti simao 😃👍

Pametnjakovic
Gost
Pametnjakovic

Cijela hrvatska ima 4.Jbt u split se sjatilo pola drzave.Da nije neka manifestacija tamo trenutno ? 🙂

starac fočo
Gost
starac fočo

@Realni pg
Split ima oko 180.000 stanovnika, pretjerao si drug. Pa Zagreb nema toliko koliko ti kažeš. Ali da Pg zaslužuje veću i noviju halu, podržavam.

Vaka
Gost
Vaka

Odlicno. 👍👍👍👍👍

Buducnost
Gost
Buducnost

Mislim da niko nece ispod da sjedi bice prazno sve kao na stadion pod Goricom. Samo ce unistiti ovu lijepu dvoranu.

Dale
Gost
Dale

Misli

Send this to a friend