Košarka Više vremena za pripreme

Pomjeranje ne brine Seada Šehovića

Košarkaši Mornara donijeli su odluku da odlože start priprema nakon odlagnja početka ABA lige za 3. oktobar.

Okupljanje ekipe Mihaila Pavićevića zakazano je za 17. avgust, i Barani će tako imati standardnih šest sedmica za rad. U novu sezonu barski ligaš će ući sa ciljem da konkuriše za tituluu regionalnoj ABA ligi. Prema riječima Seada Šehovića, odlaganje prvenstva ne bi trebalo da pravi veće probleme.

“Što se tiče pauze prilagođavamo se trenutnim dešavanjima, ne samo ovdje već i u svijetu. Po meni to i nije neko preveliko odlaganje, ima vremena za dobre pripreme. Nadam se da se situacija neće pogoršavati, i da neće više biti dodatnih odlaganja, jer bi to stvorilo problem iz razloga jer dosta klubova igra na dva fronta”, kaže on.

Kako dodaje, ovo prvenstvo će biti izuzetno interesantno.

“Za mene djeluje iznenađujuće, da su se svi timovi pojačali u odnosu na prošlu godinu, s obzirom na krizu koja je nastala nakon situacije sa pandemijom korona virusa. Mislim da će se ove godine gledati bolja košarka, a nekih šest timova se izdvaja kvalitetom. No, treba ipak sačekati da sve ovo krene, a otežavajuća okolnost će biti to što neće biti publike dok se eventualno ne stabilizuje situacija. To će biti nešto novo sa čim se susrećemo, i igračima će biti teže, jer iskreno, mnogo je lakše igrati pred punom salom i u dobroj atmosferi. Publika je uvijek dodatni motiv”,  kaže on, i naglašava da treba voditi računa da se maksimalno ispoštuju propisane nepohodne NKT mjere.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Realno igrač Aba 2 ligu. Čitav život na protekciju igra

....
Gost
....

Ni tamo ne bi pravio razliku..limitiran igrac

Send this to a friend