Košarka

Popović najavio da se “plavi” neće lako predati u Minhenu

foto: KK MZT Skoplje

Od cijele bekovske linije Budućnosti očekuju se mnogo bolje partije, uključujući i Petra Popovića. Talentovani košarkaš je prije dva kola u Podgorici odigrao možda i najbolji meč ove sezone, ali u naredna dva okršaja nije bio raspoložen.

“Ulazimo u meč kao autsajderi. Oni su u prvom meču, kada smo bili u top formi, da su bolji od nas. Ali, nikome se unaprijed nećemo predati. Rasterećeni smo, nemamo rezultatskog pritiska. Nadam se da ćemo to preokrenuti u našu korist i nakon mečeva u kojima smo bili u šuterskoj krizi i da će nas ovaj meč bez pritiska pogurati na stari put”, poručio je talentovani Popović.

Novitet u odnosu na prethodna dva gostovanja je i prisustvo kapitena Suada Šehovića u ekipi. Iskusno krilo je doputovao sa ekipom u Minhen, ali on neće igrati jer se još nije oporavio od povrede šake. Reprezentativac Crne Gore je u Minhen zbog obaveza prema Evroligi, jer je on ambasador “One teama”. Riječ jeo projetku društvene odgovornosti koji je pokrenula Evroliga u saradnji sa klubovima koji u učestvuju u takmičenjima pod njenim okriljem.

To znači da će Aleksandar Džikić i večeras imati 11 igrača u rosteru, jer sa ekipom nije Filip Barović koji će zbog povrede noge propustiti i naredne mečeve.

Send this to a friend