Košarka Košarkaši na pripremama u Kolašinu

Popović: U svaki meč ući kao da je finale

foto: FIBA

Košarkaši Crne Gore u Kolašinu nastavljaju pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kini.

Izabranici Zvezdana Mitrovića će na sjeveru naše države boraviti do 13. avgusta i u tom periodu odigrati prijateljsku utakmicu sa francuskim Asvelom.

U skladu sa dogovorom Nikola Vučević stiže na pripreme 7. avgusta, a Bojan Dubljević je saigrače sačekao u Kolašinu.

“Ne treba da se opterećujemo ciljevima i velikim planovima. Najvažnije je da sačuvamo pozitivnu energiju i timski duh koji imamo i koji su bili naši glavni aduti na putu ka Mundobasketu. Cijenimo i poštujemo Grčku, Brazil i Novi Zeland, ali je normalno da ćemo u svakom meču pružiti maksimum, da u svaki duel ulazimo kao da je finale. Da li će to biti dovoljno da stignemo do pobjede i plasmana u drugu fazu, ostaje da se vidi”, rekao je reprezentativac Petar Popović  i nastavio:

“Tiho i bez mnogo euforije smo ušli u kvalifikacije, ali smo hrabro stigli do Mundobasketa. Takav pristup treba da imamo i u Kini. Mirno i tiho sa jedne, ali hrabro i do posljednjeg atoma snage sa druge strane”.

Crna Gora će na Mundobasketu igrati sa Grčkom, Brazilom i Novim Zelandom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
klip
Gost
klip

u grču su ga držali treneri, pogotovo zadnji…on kao mladi igrač nije smio promašiti šut,kad promaši odmah na klupu je išao, a crnci šutirali i promašivali,i radili što oće i ništa im nije zamijerano…igrali su svakako…da se pare opravdaju…a on je moga pružiti čudo, jer je odličan igrač, i srce ima kao lav, kad je zdrav munja je na terenu

....
Gost
....

Jos kad bi se ti vise opustio i igrao kako znss,vec 2 sezone igras u nekom grcu..

Send this to a friend