Košarka

Potrebna nam je krcata hala protiv Budućnosti

Centar Crvene zvezde Alen Omić rekao je da je u majstorici polufinala ABA lige protiv Mornara bilo panike u redovima “crveno-bijelih”, ali da nije sumnjao u pozitivan ishod.

Aktuelni prvaci su preko Barana ušli u finale, a u borbi za trofej će se namjeriti na još jednu crnogorsku ekipu, Budućnosti.

„Bilo je malo panike, ali sam iskreno vjerovao u ekipu od početka do kraja. Bio sam toliko siguran da ćemo proći u finale. Mornar nije spreman da igra 40 minuta protiv naše energije. Znali smo šta je naš cilj – pobjeda. Da idemo u finale. To je Crvenoj zvezdi potrebno, sve smo dali da ostvarimo cilj, da odemo korak dalje. Navijačima svaka čast. Oni su nam bili šesti igrač. I kad imaš vrhunsku publiku, najbolju u Evropi, nema šta da pričamo. Hvala joj”, rekao je Omić i iznio očekivanja od finala.

“Očekujem da pobjeđujemo. Da damo sve od sebe. Da ne gledamo rezultat, već da se borimo i pokažemo šta znamo. Očekujemo da bude krcata hala. To nam je potrebno. Sve je lakše kada su oni tu“, zaključio je Omić.

Finale plej-ofa ABA lige igra se na tri dobijene utakmice, Zvezda će biti domaćin u prva dva susreta, a početak serije zakazan je za 9. april.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
W1987
Gost
W1987

koliko se uvlaci ovaj lik navijacima ovo je show 🙂

Istina
Gost
Istina

Dzabe mu

Istina
Gost
Istina

Samo ako opet stavite besplatan ulaz

Send this to a friend