Košarka

Priključili se Gordić i Drobnjak, Budućnost kompletna

foto: aba-liga.com

Takmičarski pogon evroligaša Budućnost Volija na pripremama u Kolašinu se kompletira. Još se čekaju zvučna pojačanja na centarskim pozicijama, a u Kolašin je stigao Igor Drobnjak, nekadašnje “dijete” iz Njegoševog parka kojije prošlu sezonu proveo u juniorskoj selekciji Mega Bemaxa.

Nakon nekoliko slobodnih dana zbog ženidbe, pripremama se priključio i Nemanja Gordić, jedan od prošlosezonskih lidera ekipe.

Pripreme teku po planu, u nekoliko stotina metara od teretane hotela “Bjanka” do dvorane Sportskog centra “Gorštak”. Gavrilo Pajović, sportski direktor Budućnost Volija, kaže da se polako “slažu” kockice.

“Igor Drobnjak je naše dijete i drago nam je da se potvrđuje kako smo u mlađima kategorijama organizovali kvalitetan rad i trening, zbog čega se i treba vratiti u Budućnost Voli. Sigurno je da će Drobnjakov dolazak pojačati konkurenciju u našem juniorskom pogonu, kojem još od prošle sezone posvećujemo posebnu pažnju”, istakao je Pajović.

Nemanja Gordić je nakon što je stao na ludi kamen, stao i na crtu kondicionom treneru Mihailoviću. Svadbeno veselje nije poremetilo njegovu naviku da bude uvijek treningu vičan i spreman.

“Sada smo uvećali porodicu oženjenih u ekipi i samim tim smo stabilniji i organizovaniji. Od Nemanje sada očekujemo da kao oženjen čovjek bude još odgovorniji, iako je on uvijek prvak u odnosu prema klubu i klupskim obavezama malo u šali, a više u zbilji”, rekao je Gašo Pajović.

Send this to a friend