Košarka

Protiv Španaca bez bijele zastave

Crnogorski košarkaši doputovali su u Saragosu gdje će sjutra protiv Španije odigrati četvrti kvalifikacioni meč za plasman na Mundobasket u Kini 2019. godine.

Izabranici Zvezdana Mitrovića u ovaj duel ulaze nakon poraza od Slovenije u Podgorici i sa učinkom 1-2. “Furija” je apsolutni favorit da zadrži perfektan skor nakon dva “prozora”.

„To je odlična ekipa sa puno dobrih pojedinaca. Treba da damo sve od sebe i probamo da dođemo do povoljnog rezultata“, poručio je bek Petar Popović.

U porazu od “zmajčeka” član Budućnosti bio je jedan od naših najistaknutijih igrača. Njegova energija osjetila se na parketu Morače. Popović se osvrnuo i na prvi međusobni duel sa Španijom (66:79).

„Bio je to početak kvalifikacija, nismo znali ništa o njima. Sada imamo više informacija i to nam može koristiti kako bismo se što bolje pripremili“, dodao je Popović.

Nemanja Vranješ je još jedna uzdanica “crvenih” iz spoljne linije. Njegove trojke falile su u meču sa Slovenijom.

„Španija je favorit, ali nema uzmaka, nema predaje. Gledali smo ih, igrali sa njima, pripremićemo se i nećemo izaći sa bijelom zastavom. Šansu vidim u borbenosti svih 40 minuta, da svi damo svoj maksimum, izađemo na teren i ako nam se ukaže prilika iskoristimo je da napravimo brejk koji bi nam puno značio“, rekao je Vranješ.

Sjutrašnji susret Španije i Crne Gore počeće u 19 časova.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
razal
Gost
razal

PG u pravu si

CIKOTA
Gost
CIKOTA

PRIVATNA REPREZENTACIJA!

PG_man
Gost
PG_man

I ovaj Mitrovic zadovoljan porazom, imamo li mi kojeg koji se ne zadovoljava porazom? Trebalo je sjesti Dzileta na klupu protiv Slovenaca I gurnuti ove iz Buducnosti da ih oderu.

Send this to a friend