Košarka

Radonjić blistao nakon pobjede Bajerna

Dejan Radonjić je bio vrlo zadovoljan nakon trijumfa Bajerna u Evroligi.

Bavarci su srušili Baskoniju 77:71, a Radonjić je bio vrlo zadovoljan defanzivom.

“Ovo je bila naša najbolja utakmica ove sezone. Igrali smo veoma dobru odbranu u prvoj četvrtini. U drugoj smo imali problema, dozvolili smo ofanzivne skokove, međutim uspjeli smo da iskontrolišemo situaciju i sačuvamo prednost. U drugom dijelu smo nastavili u dobrom ritmu, diktirali smo igru i rezultat i stigli do velikog uspjeha za nas.” kazao je Radonjić nakon meča.

Bajern je upisao drugi trijumf u novoj sezoni Evrolige.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bulat
Gost
Bulat

Evo primjera za našu Budućnost.Bajern je prije takmičenja svrstavan u donji dom I jednu od najmanje konkurentnih ekipa u EL a već ima dvije pobjede.Ali ne pristupaju sa devizom ”važno je učestvovati”, nego pokazuju I takmičarske ambicije I imaju motiva. A mi? Toliko.

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Radonja tata!!!

Cogito
Gost
Cogito

Radonja je dobar trener, trenutno najbolji iz Crne Gore. Drago mi je zbog njega a zle duše su ya njega ranije govorile da je “prevara od trenera”.

Tijana
Gost
Tijana

Slažem se. Dela i rezultati govore, bez obzira čime raspolaže, neki rezultat uvek ima, za razliku od ovih što samo pričaju prazne priče u koje ni sami ne veruju. On nikada nije potcenjivao protivnika i davao nebulozne izjave za medije pre i posle utakmice, tj. pre utakmice jedno, a posle drugo…

VanzemaljacPG
Gost
VanzemaljacPG

Dobar si radonja.. Samo nastavi

Send this to a friend