Košarka Crna Gora eliminisana sa Eurobasketa

Radović o sudijama: Igrali smo pet na osam, ali smo krivi za poraz zbog slabog prvog dijela

foto: FIBA

Veoma je nezadovoljan bio naš selektor Boško Radović suđenjem u meču sa Njemačkom, iako je čestitao rivalu i istakao da je njegov tim podbacio u uvodnom dijelu utakmice.

Naročito su bile sporne odluke u završnici utakmice.

“Za nas atipično igrali smo zonsku odbranu skoro cijelo drugo poluvrijeme i uspjeli da dođemo na posjed zaostatka na četiri-šet minuta do kraja. Međutim, tada se desilo ono što smo već vidjeli i što nas prati od početka prvenstva. Igrali smo pet na osam, a ionako imamo skraćenu rotaciju i za pet na pet. Bilo je dosta čudnih odluka, svaka sporna koja je išla na stranu Njemačke gledala se, a naša nijedna. Ne krivim sudije zbog poraza, mi smo krivi zbog slabog prvog dijela”, rekao je Radović.

Crna Gora je odigrala dva potpuno drugačija poluvremena.

“Prvo je bilo najgore, a drugo najbolje na prvenstvu. Ušli smo u utakmicu mekano, bez kontakta, odbrane, bez ideje u napadu. Sve nas je to koštalo sa 24 razlike na polovini meča, ali smo se u pauzi dogovorili da damo sve što imamo da se vratimo u utakmicu”.

Selektor sa svojim momcima uzdignutog čela vratiće se u Crnu Goru.

“Mislim da smo odigrali odličan turnir, od prvog meča sa Turskom do ovog večeras. U svakom duelu bili smo na visokom nivou. Iako smo ovdje došli umjesto Turske, dokazali smo da nam je ovdje i mjesto”, zaključio je Boško Radović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tamara
Gost
Tamara

Ti si kriv sa tvojim tehničkim greškama, nije bilo utakmice da ne napraviš tehničku kad se lomi rezultat.

Blok 5
Gost
Blok 5

Napravio si pravi tim.svaka vama cast💪💪💪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Sembegar
Gost
Sembegar

Dobar si selektor, ostani i dalje.

Crnogorska
Gost
Crnogorska

A joj !!! Opet Sudija ! Ok igrali smo tako kako je bilo idemo dalje . Čestitam na vašem učinku jako sam zadovoljan sa našim lavovima, bravo momci .

Marko
Gost
Marko

Ne lupaj. Odmarali su igrace mogli su +60 da dobiju. Rutinska pobjeda

Vuko
Gost
Vuko

+ 60 velis?Znaci rizikovali su ispadanje i neizvjesnu zavrsnicu pred svojoj publikom a mogli su da dobiju +60?To bas ima logike,pametan si ti momak!

Šušunja
Gost
Šušunja

Kakva mrznja … 🙃 Dzaba vam sve
M N E

Nenad CG
Gost
Nenad CG

Maśa pređi na portal Vijesti,tamo ćes sigurno dobit puno lajkova na tvoje opservacije.

Send this to a friend