Košarka kvalifikacije za eurobasket

Radović: Više ne zavisimo od sebe…

foto: FIBA

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović izjavio je da je Velika Britanija zasluženo pobijedila, te da je njegove izabranike nadigrala u svim segmentima igre.

“Crveni” su večeras u Pou poraženi od Britanaca 74:59 i tako propustili meč loptu za plasman na Eurobasket.

“Čestitam Britancima na zasluženoj pobjedi. Mi smo večeras izgubili dosta toga – prije svega utakmicu i lijepu priliku da odemo na Eurobasket, izgubili smo sa više od sedam poena razlike i sada imamo lošiji međusobni skor. Više ne zavisimo od sebe, moramo gledatei i ostale rezultate”, rekao je Radović na konferenciji za medije.

Crna Gora je povela 12:7, a onda do kraja utakmice konstantno jurila zaostatak – ispostaviće se bezuspješno.

“Dobiti meč koji vas vodi na Eurobasket sa ukupno 59 postignutih poena je nemoguće. Nedopustivo je da u prvoj četvrtini primimo 28 poena. U tom periodu smo sve radili pogrešno. U trećoj četvrtini dali smo 9, u posljednjoj 13 poena. Bili smo bez energije, bez ideje u napadu, procenti šuta dovoljno govore. U svakom segmentu su nas nadigrali”, zaključio je Radović.

Crna Gora i Velika Britanija imaju polovičan skor nakon četiri kola, a obje selekcije u februaru iduće godine igraju protiv Njemačke i Francuske.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bulat
Gost
Bulat

E baš smo se uvalili debelo.Pokazali smo da se može odigrati ništa,ama baš ništa.A nije nam sastav toliko loš,falili su samo Dubljević I Vučević.Mi I nemamo nešto značajno iznad ovog sastava.Zabrinjavajuće da čujemo selektora koji na tajm autu kaže da ne zna šta treba uraditi.Kritikuje I konstatuje ono što smo svi mogli konstatovati I to je sva trenerska filozofija koju… Više »

Dejo
Gost
Dejo

Sad u februaru: all in!
Trebaju to nekako namjestiti da Dubljević moze doći. Uz njega ovi mladi talenentovani igrači poput Kljajića, Simonovića, Zugića, itd. mogu ugroziti Francusku.
Nema mnogo trta vrta, nego pamet u glavu, brze noge i dobar šut pa ćemo EP!

Pasivno je
Gost
Pasivno je

hahahah,e da mi je tvoj optimizam…

HrabriSokoli
Gost
HrabriSokoli

Ne zavisimo mi od sebe samih od onog dana kad si ti postavljen za selektora.

...
Gost
...

Imas li obraza, pa ti selektoru ni jednu akciju nisi nacrtao za ove dvije utakmice?! Selektor “moramo dati kos”.. ma ne zezaj da treba kos dat… To samo kod nas ima Brna pa sad ovaj..

max
Gost
max

Ti nesto pricas o kosarci a nijesi ni juniore Buducnosti mogao voditi, a Ulcinj vodio p’ola sez0one zato sto te je Danilo Mitorivic
postavio.Ti pojma nemas o kosarci a selektor si rreprezentacije,sram te bilo, DAJ OSTAVKU odmah ne brukaj crnogorsku kosarku.

Mne10
Gost
Mne10

A neko se dobro salio kad je tebe postavio za selektora

Send this to a friend