Košarka

Repeša: Armani je favorit, ali daćemo sve od sebe za pobjedu

foto: KK Budućnost Voli

Novi trener Budućnost Volija Jasmin Repeša vjeruje da će ekipa igrati dobro i pokušati da pobijedi na gostovanju Armaniju u Evroligi.

“Plavi” će u Milanu igrati za četvrti trijumf u elitnom takmičenju ove sezone.

“Zadovoljan sam reakcijom ekipe u ova dva tri dana. Malo je vremena da se promijeni nešto drastično. Očekujemo da budemo konzistentniji i da damo sve od sebe da dođemo do pobjede. Sigurno da je Milano favorit, ali idemo sa namjerom da odigramo dobru utakmicu sa puno energije i da kontinuitet bude bolji”, rekao je Repeša.

Optimista je i kapiten Budućnosti Suad Šehović.

“Moramo imati što manje praznih minuta i padova u igri. Vjerujem da možemo da odigramo dobru utakmicu. Posljednje dvije utakmice nam daju za pravo da vjerujemo, u njima smo imali kontrolu u određenim momentima i probaćemo da produžimo tu dobru igru. Milano je favorit, ali ako nam se ukaže prilika gledaćemo da je iskoristimo. Imali smo par dobrih treninga, upoznali se sa sistemom novog trenera i pokušaćemo da odgovorimo njegovim zahtjevima”, kazao je Šehović.

Armani i Budućnost Voli igraće sjutra od 20.45.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maestral
Gost
Maestral

Sada imamo kvalitetnu ekipu samo ih treba poslozit i uigrat.To zna Repesa iako je imao malo vremena.Ajmo Buducnost

Boris
Gost
Boris

Ovaj će, sva je prilika, Džikićevim stopama.

Bu2
Gost
Bu2

Darusafaku, Bayern, Gran Kanariu, Efes, i jednog favorita kuci(Olimpiakos) do kraja da dobiu odlicno, i na stranu 1,2 taman ovaj Armani i Makabi mozda samo da i to osjete bilo bi uspjesno za prvu sezonu, i uz osvojenu Abu to bi bila preuspjesna sezona za Buducnost i ovaj najmanji budjet u EL

Veliki Blek
Gost
Veliki Blek

Mozda i Reala kuci i Cska na strani..oh,sanjao sam,probudih se😁😁😁

Bu2
Gost
Bu2

I kad si se probudio shvatio si da si u Eurocup😂😂

Boris
Gost
Boris

Ne zanosi se, Bu.

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

sa onim dzikicem kakav takav je bio ali sam imao neku sigurnost da cemo odbraniti ligu a sa ovim titulu ne vidim ni sledece godine.. sa nama je i mornar favorit!!

Pivara Trebjesa
Gost
Pivara Trebjesa

Veliki treneri uzimaju ekipu pred početak sezone,da imaju dovoljno vremena da uigraju svoje sisteme u odbrani i napadu.Preuzimanje ekipe u jeku sezone,gdje nema nikakvog sistema,moze samo madjionicar.

ČovkeGmaz
Gost
ČovkeGmaz

O kome pričaš o Trinkijeriju koji je preuzeo Partizan u sred sezone ili o Riku Pitinu koji je preuzeo Panatinaikos u sred sezone?

Pivara Trebjesa
Gost
Pivara Trebjesa

Prucam o velikim trenerima.Procitaj tekst.

mmmmm
Gost
mmmmm

pa ako pitino nije veliki trener, pa cak i triki ti pojma o kosarci nemas

Marijus
Gost
Marijus

3 ili 4 trenera su u EL preuzeli timove u sred sezone. Mora da su neki luzeri.

Send this to a friend