Košarka

Repeša: Budućnost ne pušta Gordića u reprezentaciju i to nije korektno

foto: KK Budućnost

Selektor Bosne i Hercegovine Jasmin Repeša rekao je da Košarkaški klub Budućnost Voli pravi problem Nemanji Gordiću da se pridruži nacionalnom timu.

Komšije će kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nastaviti utakmicama protiv Finske i Češke.

“Problem sa Gordićem je ponovo aktuelan, jer Budućnost zateže oko njegovog puštanja. Mislim da je od Budućnosti to jako nekorektno, jer puštaju domaće igrače da igraju u reprezentaciji, a Gordiću ne dozvoljavaju. Zamjenu za Gordića nemamo jer je 3. septembra istekao rok za prijavu igrača za ovaj kvalifikacioni ciklus. I da se pojavi neko ime koje bi ga moglo zamijeniti, ne bismo ga mogli prijaviti za utakmice. Da se radi o bilo kojoj drugoj poziciji, možda bi nam bilo lakše naći zamjenu, ali pozicija jedinice je veoma osjetljiva”, rekao je Repeša na konferenciji za novinare.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je u drugu fazu kvalifikacija za Mundobasket prenijela osam bodova i trenutno se nalazi na začenju grupe K.

Na šampionat svijeta plasiraće se tri najbolje ekipe.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
R.Srpska
Gost
R.Srpska

Priije ce bit da ste ga navukli obecali brda i doline pa onda ispalili i sad mislite da je on ovca.. pozdravio vas je on… nemojte ga vise zvat..

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Na cemu si danas sumska?

R.Srpska
Gost
R.Srpska

Da se njemu ide ne bi mu mogao niko zabranit.. no pusti tu pricu..

Pg081
Gost
Pg081

Ne avetaj repesa nego dajte momku sto ste obecali

RS3
Gost
RS3

Puštajte ga!

Send this to a friend