Košarka

Repeša ljut zbog odbrane, ishvalio Popovića

foto: KK Budućnost

Košarkaši Budućnosti Voli nijesu smjeli dozvoliti toliki broj lakih poena igračima Efesa smatra trener Jasmin Repeša.

“Loše smo otvorili oba poluvremena, pozitivno je što se nijesmo predavali i probali smo da se vratimo do kraja u meč.” kazao je Repeša i uporedio duel sa onim protiv Fenerbahčea prije dva dana.

“Nije mi drago nakon jako dobre defanzive u Istanbulu, da smo danas odigrali očajnu odbranu. U jednom momentu kod serije gostiju 7:0 nijesmo napravili nijedan faul i tada smo zvali tajm aut. Može se desiti da promašimo i pogriješimo u napadu, ali ne smiju se dozvoliti laki poeni protivniku. Odigrali smo daleko bolje u Istanbulu, ne smijemo dozvoliti 53 poena u poluvremenu, ili da protivnik šutira za 2 60%. Toliko banalnih grešaka, nepovezanosti u odbrani, poena iz reketa. To je katastrofa. Istina je da su oni najkreativnija ekipa u Evroligi, mislim da nijedan drugi tim nema toliko igrača u spoljnoj liniji koji mogu stvoriti toliko poena. Uz sav respekt prema njima nijesmo im smjeli dozvoliti lake poene, morali smo praviti više faulova.”

Repeša je pohvalio igru Petra Popovića.

“Energetski je bio daleko daleko naš najbolji igrač. Odigrao je dobar meč, mogao je šutnuti više puta, rekao sam mu da uzima više otvorenih šuteva.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Nema energije bez domaćih igrača. To morate shvatiti gospodine Repeša i Upravo kluba. Sva mudrost je kombinovati petorku sa Amerikancima ali tako da domaći igrači budu zastupljeni u broju koji osigurava tu energiju.

badžana
Gost
badžana

On tek shvatio da mu Popovic trba da igra puno vise!?

Tu neko
Gost
Tu neko

Dok su sehovici tu, bice aba lige

Jaka
Gost
Jaka

Srecno Repesa u pley off!

Delboj
Gost
Delboj

To ti Repesa mi svi znamo cijelu sezonu, ali si ti tek sad ukapirao izgleda. Nego, nikad nije kasno.

Prč
Gost
Prč

Razumijem da se gura gordic nebi li proradio i treba, al popovi ima drsko malu minutazu i nasao si da ga hvalis a jedva je 5 minuta sastavio. Repesa nisi ti za ovaj tim.

Lolo
Gost
Lolo

Ajde ti Džasmine doma,veze nemaš.

Ziva istina
Gost
Ziva istina

Odlican poznavalac kosarke i strateg,ali dzaba neuigranoj ekipi. Treba prostora vise i nasim momcima uz respect amerima.

Montenegro
Gost
Montenegro

Ada samo takav… ne mlati zvezdasu..

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Nisu trebali ni da ih dovode. Makar ne ove.

Send this to a friend