Košarka

Repeša: Mega će biti rasterećena, moramo da popravimo igru i pobijedimo

Trener Budućnosti Voli Jasmin Repeša očekuje težak meč protiv Mega Bemaxa, ali se nada važnoj pobjedi u pretposljednjem kolu ABA lige.

“Plavi” u Sremskoj Mitrovici jure trijumf sa kojim bi sačuvali šanse za osvajanje drugog mjesta pred plej of.

“Ekipa Mege ima izuzetno mlad, talentovan tim, sa igračima koji igraju sa dosta energije. To je ekipa koja igra jednom sedmično i uvijek su izuzetno spremni za svaki meč. Igraju veoma agresivno u odbrani i važno je takvoj igri odgovoriti na pravi način. Igraće rasterećeno, kod kuće, pred svojim navijačima i sigurno da nas očekuje težak meč. Sa druge strane, ovo je za nas izuzetno važna utakmica, kao i svaka do kraja ovogodišnje ABA Lige i moramo popraviti stvari koje nisu bile dobre u prethodnim mečevima kako bi došli do izuzetno bitne pobjede”, rekao je Repeša.

Na sličan način razmišlja i kapiten Suad Šehović.

“Mega Bemax je veoma atipična ekipa koja je prepoznatljiva po energiji i talentu. Vidjeli smo to i u prvom meču u Podgorici gdje smo se dosta mučili i savladali ih tek u poslednjih par minuta. Najbolja su skakačka ekipa lige, pogotovo u ofanzivnim skokovima. Takođe, ekipa su koja ima najveći broj asistencija u ligi i važno je da nametnemo ritam koji nama odgovara. Za nas je utakmica veoma važna, još svega dvije utakmice do Plej ofa i utakmica koje odlučuju sezonu i veoma je važno da se vratimo u Podgoricu sa pobjedom”, istakao je Šehović.

Mega Bemax i Budućnost igraće sjutra od 18 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novljanin
Gost
Novljanin

Idemo Mega !

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ne foliraj se prevarantu, kad i ptice na grani znaju da je to zavrseno da ce nas mega pustit zbog miska raznatovica,,,

Gustavo
Gost
Gustavo

Iz tvojih u Bozije brate moj,da ne panemo na 4.mjesto

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

necemo, ne boj se… ovaj ćori bi morao iz mitrovice doma put hrvatske ne vjerujem da bi smio doc ovamo!!

Sluzi
Gost
Sluzi

Jes nas treba Mega da pusta 😂😂😂 pa to su ljudi koji su nas izbacili iz polufinala plej ofa, ne lupajte, dobicemo ih igrom i samo igrom 20 poena, ostavite se talvih prica

Send this to a friend