Košarka

Repeša: Ovo je psihijatrija teškog nivoa…

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša je poslije meča sa Crvenom zvezdom, u kojem je njegova ekipa upisala težak poraz 107:69, govorio o neprijateljskoj atmosferi koja je vladala u hali Pionir.

Hrvatski stručnjak često je bio na udaru navijača Zvezde, sa tribina su stizali razni uvrjedljivi povici, a pristalice “crveno-bijelih” su ga i nerijetko pljuvale, u bukvalnom smislu te riječi.

Repeša smatra da su on i njegovi igrači doživjeli linč u Beogradu.

“U 57 godina sam prošao sve, i teške terene i zahtjevne utakmice, a žao mi je što moram reći da ovakav linč nikada nisam doživio u svom životu. Žao mi je zbog košarke, zbog svih nas. Ovo nema veze sa košarkom. Morao sam da bacim odijelo, jer je bilo puno pljuvačke. Mislim da to niko ne opravdava. Igrao sam derbije, ali sve ima granicu dokle se ide. Žao mi je i krivo, u mojoj porodici imam veliki broj Srba. Dragi su mi, ne mogu objasniti koliko. Ne dam ih za sve na svijetu, sačuvao sam ih u teškim trenucima. Ostali smo zajedno, najveći moj rezultat u životu je da sam ih sve zadržao”, rekao je Repeša i nastavio:

“Ovo je psihijatrija teškog nivoa. Ja ne vidim smisao da se igra, to nema veze sa sportom. To je prešlo granice. Neću dalje, ali prije svega kao čovjek osjećam potrebu da kažem. Trebalo je da donesem sako da vidite na šta liči. Ne znam ko je od nas napravio nešto da bi doživio takav linč. Ne umanjujem pobjedu Zvezde, njihovu igru i njihovu zasluženu pobjedu. Ne kažem da nije bilo takvih stvari i ranije, ali ako treba da ih bude i 20 godina kasnije, neka ide vama na dušu. Bilo je svega i svačega, ali 2019. godine ovakav odnos ne mogu da prihvatim, bez obzira o kome se radi”.

Budućnost je večeras odigrala katastrofalno, pa će morati da se “čupa” u Podgorici.

“Bilo je svega od dolaska – guranja, pljuvanja u tunelima – možda je bilo straha. Pričati o utakmici koja se izgubi 40 razlike o tome što je bilo dobro, a što loše – nema smisla…”, rekao je trener Budućnosti.

Repeša se nada sportskom čudu…

“Uvijek vjerujem i nije to jedini put da sam preokrenuo. I u Italiji sam sa šestog mjesta eliminisao Kantu i Romu sa Pešićem, Karltonom Majersom, Santjagom… Što se tiče sportskog dijela – apsolutno vjerujem. Međutim, molim vas razumite me kao čovjeka, ne kao trenera. Ne znam uopšte kako sada sačekati Zvezdu dolje kao čovjek i kao trener? Šta ja imam bilo kome reći kada moram da zgužvam i bacim odijelo. Zaštitiću svakoga, kao što sam svakoga na svijetu. Međutim… Ne mogu razumjeti, zaista, i neću razumjeti neke stvari. Mislim da je to otišlo predaleko”, kazao je on.

Treći meč finalne serije igra se u našem glavnom gradu, u srijedu u 19 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Repeša je Vrhunski trener..Igraci su podvacili.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kad je neko bolji, on je naprosto bolji. Zvezda je bolja od Budućnosti i kapa dolje. E, sad… 40 razlike je malo mnogo, zaista, i Repeša ne može pobjeći od odgovornosti. Ipak, zar je malo dvije godine zaredom igrati finale? Mi ponekad sebe doživljavamo kao da smo Španija, npr. Đe je velika Cibona; đe još veća Jugoplastika? Dajte malo objektivnosti,… Više »

Sasvasko
Gost
Sasvasko

Ja Sam zvezdas,prattio je svuda,volim buducnost navijao I isao na tribinu kad ova deca nisu znala gdje je stadion..ovaj put navijam za buducnost,nema gorega coeka Od prsvoga srbijanca

Tixy
Gost
Tixy

Ne znam da li ste primetili kako ovaj Jasmin govori engleski? XD
Ne verujem da ga iko razume, ni domaći igrači, a pogotovo ne stranci. Ja umirem od smeha kad zine i krene da natuca. XD
Čovek je hit, smejurija, a još veća fora je što je on kao ozbiljan.

Trener
Gost
Trener

Ovaj je u pravu. Treba mu psihijatar jer o košarci pojma nema.

Arbitar
Gost
Arbitar

Dokazano hrabar narod kad su u velikoj većini……no, kad prigusti-Bežanija.

Strijelac
Gost
Strijelac

Ako Crvena Zvijezda, odnosno Crvena Svastika ne bude suspendovana i ABA-lige, isključivi krivac je predsjednik Budućnosti, Bokan.

nijenego
Gost
nijenego

Redakcijo: Koga štitite ovđe? Da mi, Crnogorci, možda ne uvrijedimo nekoga, jeli!? Puštajte te komentare.

Filipa
Gost
Filipa

Sramno!

Stanko
Gost
Stanko

Ljudi, spustite malo loptu i ne verujte baš svemu što se piše. Bio sam juče na utakmici . Bio sam i na prethodnoj i na mnogim utakmicama Zvezde ove i prethodnih sezona. Ne mogu i ne želim da vas lažem da je atmosfera bila pozorišna i da nije bilo ludaka koji su vredjali i pljuvali. Ali… u hali je bilo… Više »

sprdnja
Gost
sprdnja

Pinokio, kako je…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Znamo mi to, no ovi iz redakcije cenzurišu komentare, puštaju samo antisrpske, udbaška posla. Ko je odgledao barem jednu utakmicu između Panatinaikosa i Olimpijakosa, zna o čemu pričam.

Doktor
Gost
Doktor

Stanko,
I mi ćemo da usmjerimo bijes i histeriju na Čovića.

Stanko
Gost
Stanko

Bravo za tebe. Samo , dok to budeš radio ( i ti ostali koji svašta ovde pišu) , razmisli po čemu se razlikuješ od onih primitivaca čije ponašanje kritikuješ.

Професор Т.
Gost
Професор Т.

Био сам обе утакмцие, са кћерком. Навијање јесте било срамно.
На несрећу, није то усмерено против КК “Будућност” него против… Бесмислено је, како год.
Међутим, не треба мешати навијачку страст са родољубљем, деведесет пет посто људи у сали мисли и осећа: “Црна Гора и Србија то је једна фамилија”.
Живи били Црногорци!

Doktor
Gost
Doktor

Profesore,
Pitaj Čovića protiv koga je bilo usmjereno. On je to najbolje najavio na konferencijama za novinare, kao što je i huškao od prošlogodišnjeg play-off-a…
Crna Gora i Srbija, to su dvije kuće!
Živjeli Srbi!

sprdnja
Gost
sprdnja

Nije protiv Budućnosti, nego protiv CG. Nije protiv Crnogaraca nego protiv predsjednika…A puštite nas sa tim pričama. Onako razmišlja 90% Srbije, nažalost. Ako nisi njihov, onda si protiv njih. Vječiti mrzitelji svega što nije srpsko. Nisu nacionalisti, nego faš…. Sramno. Zašto mi ne puštite komentar CDM, što je ovđe uvrjedljivo, a da svi ne znamo…

sergej
Gost
sergej

a sto se sprdas

Strijelac
Gost
Strijelac

Profesore T. , ne tupi, nikad više neće, Crna Gora i Srbija- biti jedna familija.Znamo mi što vas boli, kao što znamo da ćete ubrzo Tačiju prostirati crveni tepih u sred Beograda.Živi bili Srbijanci, dođite na crnogorsko more da se malo osolite, ali bez paradajsa i ajvara.

sergej
Gost
sergej

Pa da sad su Crnogorci u familiji sa Albancima ( braca za uvek).

Strijelac
Gost
Strijelac

Nikad više 1918. sergej!

Djole
Gost
Djole

@Strijelac….što se Tačija tiče, on vama već uzima deo po deo. Nema dana da protekne a da neko mesto ne postane albanska opština. Počelo od Ulcinja, a završiće ko zna gde. A te fore, jedna familija i slično, ovde odavno ne postoji. Vi to koristite pod okriljem dvojnog državljanstva, pa ovde u Beogradu kad čujemo crnogorski naglasak, želudac nam se… Više »

18+
Gost
18+

Na Balkanu se sve dozivljava tragicno. Sve se svata kao na zivot ili smrt situaciju.
Kada se procita vecina komentara, nije cudo sto je ovo poluostrvo toliko natopljeno krvlju zbog malo ozbiljnijih pitanja.

Realan
Gost
Realan

Onda se cude sto ih napdaju po rivi,treba ih mlatit gdje god stignu kada imaju ovakav talog,olos,psihopate od publike.

Stainbreher
Gost
Stainbreher

Jasmin Repeša je jedan od najboljih i najcjenjenijih trenera Evrope, iza koga stoji jaka karijera i rezultati, kako na reprezentativnom tako i na klupskom nivou. A šta vi mislite ko će doći ođe da trenira Budućnost, Majk Kžiževski? I bi li im i on šta pomogao?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Koji su to rezultati, “stručnjače”, posebno na reprezentativnom nivou ?

Ragnar
Gost
Ragnar

Znam sam da odem jos devedesetih u Pionir kad je igrala Buducnost ili Lovcen, i tada je bilo boze sacuvaj, dzabe dobro i glasno navijanje kad je obojeno sovinizmom i mrznjom najgore vrste, ali veliki je to grad, pa nije cudno da ima na hiljade neandertalaca, pored, nadam se, veceg broja normalnih

Coa
Gost
Coa

A kad dodjes na Cetinje,oni te bas lepo ugoste!
Daj ne mlati,svuda ima psovanja i vredjanja

Ragnar
Gost
Ragnar

Daleko je to od Beograda, Crna Gora je zabaviste u odnosu na ovo, i u Hrvatskoj je mekse nego u BG. Da budem jasan, ne mislim da je tako u Srbiji nize od Beograda, gdje je mnogo bolji narod, Beograd i Novi Sad najgori navijacki olos, bez ikakvog kodeksa i bez ikakve sportske casti

Cetinje
Gost
Cetinje

Repesa da ima ista ljudsko kod tebe, podnio bi ostavku i tako dao inekciju igracima da probaju nesto. Ovako ce biti 15 u pg i kraj. Bilo je svega na utakmicama, ali je u bila mirna dvorana u prvu na 24:30 pa oni prave 8:0

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Sad bi bilo zanimljivo napraviti paralelu između ponašanja prema Budućnosti “neprijateljske” publike u Zagrebu i “bratske” publike u Bogradu. Očekujem da nam Tomos i ostali to objasne.

NekatePolakote
Gost
NekatePolakote

Tomos je umro u Rusiji juce…

Zeta
Gost
Zeta

Da počinemo…

Oli
Gost
Oli

Mislim da Tomos danas ima susret sa kacavendom.

oooo
Gost
oooo

Pa ako uzmemo svaku utakmicu u ABA ligi ne znam kako ste dosli do finala? A vjerujem covjeku da je bilo tako u BG ali pokazite na terenu da ste zasluzeno u finalu.

Sigurica
Gost
Sigurica

Pa ti Džasmine pođi kod Psihijatra, Psihologa, ili kod neke Babe, ali prvo podnesi Ostavku !!!
Ps. Boko ima li još para za ovakve skupe igrače…

Kakoe
Gost
Kakoe

I u Moraci su povracali na igrace Partizana, i u Pioniru se svasta radilo. I toga je uvijek bilo i bice, nikakve to veze nema, Bogdanovic se svojevremeno smijao kad su ga pitali oko ovakvih stvari, sa izjavama tipa “Sta ste ocekivali?”. To sto se prebacuje na ovu pricu je samo alibi za katastrofalnu igru.

mirko
Gost
mirko

najcrnji narod. zarobljen u svoinizmu i mrznji. zadojeni su skroz i zasluzili su sve najgore ovo sto im se desava. to je zemlja koja nema buducnost, uvijek ce biti nesrecna

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Pričaš o Hrvatima ? Slažem se.

Strijelac
Gost
Strijelac

Ne, nego o tvome narodu, tako sam shvatio.

somi
Gost
somi

Bokan je imao najbolju namjeru ali mu je neko podvalio ove mrcine.Treba pokusati sa nasim igracima pa sto bude.

somi
Gost
somi

Ako taj Adzic ne preuzme ekipu lose nam se pise.Repesa podnesi ostavku ne brukaj se vise.Ali je za ocekivat da ce te ijednu dobiti kad ste svaku izgubili 20 i vise .

Mark
Gost
Mark

DA OBJAVIM CIM SE SLUZI CDM !
UZELI SU MI E MAIL ADRESU I POD MOJIM IMENOM OBJAVLJUJU KOMENTARE…SRAMNO.A MOJE KOMENTARE BRISU.SLUCAJ CU PRIJAVITI POLICIJI ,ODJELJENJU ZA VISOKOTEHNOLOSKI KRIMINAL.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nema tu visoke tehnologije, a i ne znam što si im davao mejl.

Nenad
Gost
Nenad

Ovaj promašaj od trenera pokušava da unese zlu krv, kako bi u srijedu utakmica bila prekinuta zbog incidenta, a time izbjegao njegov treći ubjedljiv poraz. Oslobodite se ovoga, kao i skupih stranaca i dajte šansu našim momcima. Za 3-4 godine ćemo imati evroligaša, ali i jaku reprezentaciju.

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Treba skrenuti temu sa sportskog debakla

Sefket
Gost
Sefket

Opet lose sudjenje,kluzav parket,provociranje.Stalno su vam drugi krivi kad izgubite.Pogledajte se u ogledalo i eto vam krivac za ovu sramotu.Magarci jedni preplaceni.

18+
Gost
18+

Nijesi tekst procitao. Uopste ne prica o onome sto se desavalo na parketu, samo o desavanjima van parketa.

Vale
Gost
Vale

Trebali su te bačit u kanal da vidimo oće li ti ko ruku pružit ka onim momcima iz Zvijezde u Split.

Rade007
Gost
Rade007

Džaba mi njih lijepo dočekujemo kad to niko ne zna da cijeni ,pogotovu ne oni. Oni razumiju samo isti jezik ,kojim se i sami sliže. Pljuvački jezik. Kad dođu ,ako ih docekamo ka vazda,neće ni primijetit. A ako ih budemo pljuvali,vrijeđali,prozivali,to će makar da im pokvari zadovoljstvo kad osvoje ABA ligu. Što se tiče Repeše,Budućnosti…ja ne znam kako su uopšte… Više »

free samples
Gost
free samples

bogami prica Dzasminova ko da je izgubio na jednu loptu…navijaci ko navijaci svuda su isti,nije valjda da ce u moracu biti pozoriste.Mada Rade007 ko je ocekivao od tebe da objektivno komentarises

Nikola Radić
Gost
Nikola Radić

Ako budete pljuvali, a to stalno radite, biće nam još draže da vas dobijemo na domaćem terenu!

Jasarko
Gost
Jasarko

Da ima pameti kao sto nema…u srijedu bi trebali pokazati da smo becka skola za njih bar sto se navijanja tice. Ne praviti incidente i ponasati se kako prilici jednom sportskom dogadjaju. Pametnome dosta…ali ovdje nema pametnih..

Budva
Gost
Budva

Repesa moze protiv Zvjezde ali ako ne igra Perperoglu i povrjede se jos Odzo, Beron, Dobric pokidaju ligamente… Da ih nema do kraja
E pitanje onda bi bili egal…
Oni s klupe udju svako im radi sta oce..

19+38=mnogo
Gost
19+38=mnogo

Gospodin Rotacija ne samo što veze nema sa košarkom nego i laže. Ko god je bio u Pioniru barem jedanput zna da je nemoguće pljunuti trenera koji je skoro u terenu, jer za to treba nadljudska snaga. Pogoditi nekim čvrstim predmetom da, ali pljunuti nikako. Repeša je naše najveće pojačanje, kad su smenili Džikića i doveli njega, meni je laknulo.… Više »

NBA
Gost
NBA

TAKO ONI ZIVE I RADE OD DAVNINA,PA IM JE ONDA KRIV CIJELI SVIJET?! SAMI SEBE PONIZAVAJU NE SPORTSKIM PONASANJEM: DOSLI SU SRBI NA UTAKMICU <A NE NA MITING! NIKAD NAPRETKA,NAZALOST!

Dijamant
Gost
Dijamant

Gospodine Repeša prvo možda griješim što sam stavio prvu riječ u rečenici, drugo posle prve utakmice nijeste htjeli ništa da komentarišete a sada kada odlazite iz Beograda pljujete i svašta govorite za navijače.Treba imati hrabrosti koju vi očigledno nemate pa to reći posle prve utakmice, a isto tako treba i dobro razmisiti ako Budućnost pobijedi ovdje da ćete se morati… Više »

Zamjena teza
Gost
Zamjena teza

Ovaj gospodin, umjesto da položi račun za svoje katastrofalno vođenje ekipe koja je teška preko pet miliona eura, nalazi izlaz u “ispljuvanom sakou”. Nijesu mu mogli kravatu ispljuvat, nego je sam od muke odvezao, kao što je skinuo i sako, od muke. Što se tiče navijanja i divljanja, to je redovna pojava u Beogradu. To su činili i prošle godine,… Više »

Marko
Gost
Marko

Ekipa je podbacila! Ali ovako losi nisu bili protiv mnogo jacih ekipa,tako da iako izjava Repese zvuci kao pravdanje poraza,ima smisla ova prica jer atmosfera je vise licila na linc nego na bucni gostujuci teren!

gox
Gost
gox

I ti u to veruješ? Repeša i klupa sa igračima se nalaze na pet metara od publike,navijača .Ako si bio u hali Pionir to si mogao davidiš .Zvedzdini navijači su svtski prvaci u pljuvanju u dalj.

Hahahha vrhovni
Gost
Hahahha vrhovni

Kao da se nece igrat i posle ovoga. I u bg i u pg je katastrofa atmosfera,pitanje zivota ili smrti.
Samo tako nastavite,meni je sve ovo zabavno postalo.
Srijeda…to be continued! Uzas

Marko
Gost
Marko

Ocigledno da je napravljena atmosfera da se ne moze igrati regularna utakmica,pa sigurno da zvijezda nije jaca od cska,barse,fenjera…a od njih buducnost nije gubila 40razlike! Za sve je glavni krivac psihopata covic I treba ga smjestit u bolnicu na lijecenje,to je u interesu sporta I razvoja drustva! Nadam se da cemo ga docekat kako zasluzuje,i jos ljepse ispratit!

gox
Gost
gox

Eh da nije tog Čovića, Budućnost bi pobedila sa 60 razlike.

Mr. Bin
Gost
Mr. Bin

Igra na stranu a pljuvanje i vrijeđanje na drugu.
Svako je vidio kako smo loše igrali ali to nema veze da bi pljuvali i vrijeđali trenera.
To je srpski navijači to su delije to su junaci u svojoj kući.
Kakve su samo vulgarne gestikulacije pokazivali pa to je zaista za psihijatriju.
Što se ludo rodi to vrijeme neispravi…

Odbrana
Gost
Odbrana

Nema te sile koja bi me vise natjerala da udjem u crkvu SPC, da nesto napisem cirilicom , da odem u Srbiju, …
Jedini put spasa CG jeste NATO+EU i odbrana od srpsko-ruskog zla

Nikola Radić
Gost
Nikola Radić

Ti nisi normalan, sumnjam i da si kršten!

Rambo
Gost
Rambo

Koliko se razumijem da navijaci sluze da sto vise ometu protivnika,pa zato se i domaci teren smatra prednost.Sve se okrene na nacionalne stvari ,pa kakva je atmosvera kad Zvezda i Partizan igraju.

Linč drzave
Gost
Linč drzave

Sport nije toliko vazan, ali sluzi kao indikator jedne opste atmosfere pokusaja linča drzave Crne Gore od strane antidrzavne opozicije podrzane od SPC, Srbije i Rusije !! Cestitke Repeši na gospodskom drzanju medju zadnjim vandalima Evrope

Panto
Gost
Panto

Repesa pa ti brani srbe podmukle!nadam se da si napokon vidio i naučio ko su i što su srbi.nikad vjere u njih podmukli su i zato ih svako mrzi ko ih je upozna.

Boban
Gost
Boban

To se Repesa zove tesko gostovanje

4 C
Gost
4 C

Crvena Zvezda ima manje stranaca i vise domacih igraca u klubu za razliku od Buducnosti i mozda je mnogo veca zelja pobjedom i uspjehom presudila. Cinjenica je da je kako klupska tako i reprezentativna kosarka u Srbiji na mnogo vecem nivou od ostalih zemalja regiona

FIKA
Gost
FIKA

Oni ce se poubijati zbog 20 poraza u El.
Brzo ce to Bartomeu skartirati. DIMITRIS JANAKOPULOS( nebojsa,dragan) je covjek koji veze nema sa kosarkom ali hoce posto poto da bude dobar No1.
Dje su legende kosrke?
I ljudi “pokret svi radite,radite,radite.
Boje nek se razmecu,vreme je prolecu.”

Gile
Gost
Gile

Mali čoveče, tražiš izgovor za 40 razlike. Trebao si biti iskren kao Gordić i reći istinu iako boli!!!

Popara
Gost
Popara

A sto ti pojma nemas nikom nista, sta si mislio da ce cvijecem da te gadju… ono sto je bila Bud prosle to je CZ ove TIM nazalost… Ali nisi ti kriv nego prasac Bokan i board direktora koji je otjerao Dzila a svi zajedno su jednom sutnuli na kos i to slucajno… Ali da si dobar govornik to jesi,… Više »

PGcanin
Gost
PGcanin

Brate covic podgrijava atmosferu od kako se saznalo ko je u finale. Pokusava na sve nacine mimo sporta da iskamci jos nesto. On je odgovoran za seljacko fasisticko ponasanje navijaca. Grozota. Nije mi jasno zasto nema kazni za ovakve nacionalisticke fasisticke sovinisticke ispade navijaca. Nasi im nece vratit istom mjerom jer je nemoguce postati necovjek iz inata.

Coa
Gost
Coa

Pa nisu navijaci ubacivali loptu u koš,već igraci!!!
Izgubio sa 38 razlike pa mu smetaju uvrede

Odzo
Gost
Odzo

KOŠARKA 20.04.2015. | 17:39 > 20:45 REPEŠA: Pretio mi Pajović, PAJOVIĆ: Repeša laže! Žestoke optužbe na račun Budućnosti i zvaničnika kluba uputio je trener Cedevite Jasmin Repeša nakon utakmice u kojoj je njegov tima uspeo da nadoknadi deficit od dve pobede i izbori petu utakmicu koja se u sredu igra u Podgorici. “Pre početka meča Gavrilo Pajović mi je pretio, psovao,… Više »

No te procupes
Gost
No te procupes

Ko je veci badza,Coki ili Boki?Coki se dokazao sad cekamo Bokia!
Sporta nidje i nece ga biti dok je takvih.

Panto
Gost
Panto

Gospodine Repeša sve ćemo im vratiti sa kamatom kad dođu ođe!

Che
Gost
Che

Naostri se Panto,imas 3 dana. Hahahs

Flojd
Gost
Flojd

Šta god da se desilo sa tribina ne opravdava izuzetno lošu igru. Ljudi, pa napravili su više tehničkih nego u 5 utakmica. Ispadala im je lopta, promašivali su iz svih pozicija, nije ih bilo ni u odbrani ni u napadu. Razvalili su ih. Za te probleme koje je trener imao trebao se žaliti delegatu a ne novinarima.

Boki
Gost
Boki

Ovo ljudi je sramota. Ovoliko para dati Dzeksonu i društvu a izgubiti 40 razlike…?!Repeša nemaš opravdanje !!!

lopovi
Gost
lopovi

Polako covicevac. Isprepadali ste dijete od 18 godina fizicki (bitadze) pa ocekujes da igra kako zna?

Kaha Kaladze
Gost
Kaha Kaladze

Neka se celici,Gruzija mu je demokratija kao.

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Ona prica njihovog gazde u vezi hotela i sudija tek sada dobija smisao! Te iste sudije su znajuci za to morale da sude sve i svasta protiv nas da ne bi posle bilo da smo ih podmitili. Ne kazem da bismo ih dobili ali ovolikom razlikom se ne bi sramotili..

Kakoe
Gost
Kakoe

Namjestili prvo 20 razlike, pa 40 razlike, pa nas pljuju, pa nam skandiraju pogrdne pjesme. Treba se zalit delegatu realno.

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Sta očekujete od tima koji je uspjeh trasirao na uništenju jedne institucije kao što je KK Partizan, da ce imati normalan kosarkaski odnos prema KK Budućnost!?

Brano
Gost
Brano

Titogtađin 100% si u prvu,imalo bi štošta prljavo kazati za njihovog presjenika.

mad4red
Gost
mad4red

Covica i njegovog sina jedinca Filipa, za pocasne gradjane Srbije

Vojin
Gost
Vojin

Titogradjanine,ostaje samo zal sto finale nije zvezda-partizan,to je prirodno finale

vukomita
Gost
vukomita

REPESA DZABA PRICAS VI HRVATI STE SE IZVUKLI SVAKA VAM CAST,TO JE JEDNA ZLA JAZBINA U KOJOJ NE TREBA ICI VISE,OD KADA SMO SE UFATILI SA NJIMA I MI PROPADAMO…U BOJ MOMCI U MORACU U SRIJEDU U BOJ….

mad4red
Gost
mad4red

hahahhaha U

Dragan
Gost
Dragan

Evo Repesa i meni je krivo sto su te tako docekali,stvarno nije sportski ,jeli ti bilo tesko ?
Samo cu reci da si veliki demagog i dobar psiholog….ajde onda malo utici na ekipu da se uozbilji i da pocne da igra…nemoj da skreces temu ,mada nisi ti kriv za sve vjerovatno ,koji ce biti sledeci razlog?

Roro
Gost
Roro

Istrpi se svašta za 30hilj.mjesečno.I ja bi poturio leđa,pa neka pljuju do sjutra.Samo da ne biju.

Cruiser
Gost
Cruiser

Meni najvise smeta kad mi na skandiranja srbijanaca uvijek odgovaramo ferplejom kad dodju u CG da igraju pa bilo to da igraju reprezentacije ili klubovi….oni prijatelja nemaju sem vjestackog – Rusiju kojoj sluze kao marioneta. Sa srbijom je najbolje imat najgore odnose…oni to jedino razumiju.
Ja licno mislim tako a vi koji hocete i dalje da im aplaudirate razmislite dobro.

Odzo
Gost
Odzo

Fer plej?! Sta ti pricas… Prosle godine finale, da li se sjecas sta je bilo u Pg? Ove godine onog covjeka sa djetetom ste napali. Pre par godina sprint Varvara preko cijelog terena da biju saku grobara, itd. Ali zato ove sezone u EL svi ostali koji su dosli, i Fenerovi, i ostali Turci i Makabijevi, svi. Nikakav problem. Ali… Više »

Anka
Gost
Anka

Bravo!!!!!

19+38=mnogo
Gost
19+38=mnogo

Kao Srbenda apsolutno se slažem sa tobom. Zauvek zid sa vama i ostalim Titovim nacijama.

Qantas
Gost
Qantas

Pa šta onda tražite u Srbiji koja vam je neprijatelj? Zašto koristite dvojno državljanstvo i na konto njega koristite srpski pasoš da biste ostvarili brojne pogodnosti za studiranje kod nas, za besplatne studentske domove i vrhunsku klopu? Ko kupuje nekretnine po Beogradu? Posebno na opštini Vračar? Opet sa srpskim pasošima da bi se izbegli porezi za strance, naravno. Restoran Vule-Vu… Više »

Joveta
Gost
Joveta

@Qantas..Ne znam ko to jos ide kod vas..pa vi ste zadnja rupa..ne znam sto kod vas covjek vidjeti,tek nauciti..pa vi ste ojadili citav region sa nevaspitanjem i proslatukom..sto je i nista u odnosu na ono sto ste uradili devedesetih..no o tome necemo….

Qantas
Gost
Qantas

@Joveta… Ne znas ko to jos ide kod nas? Pa jel si procitao ono sto sam napisao?! Ocigledno nisi nigde odmicao van granica svoje zemlje. Kako se to region može ojaditi nevaspitanjem?Svašta… Devedesete?! I ja se slažem da ih ne pominjemo…bolje po vas. Nebitno…em što vas gledam po Beogradu em još da te ubedjujem u to. Bitno je da vas… Više »

Joveta
Gost
Joveta

@Qantas..pa za tvoju informaciju.zivim u Londonu..vec 35 god..a u Bg..sam bio kada smo igrali sa vama fudbal,i tada ste pokazali takodje zavidni nivo kulture..a sto se tice vaseg Bg..pa vi ste medju najruznijim gradovima u Evropi

vesko
Gost
vesko

Beograd je velegrad kojem se dive i rado u njega vracaju ljudi sa svih strana svijeta.Najgore i najnekulturnije sto.postoji u Beogradu su upravo ljudi odavde.Kad sam u Beogradu zaobilazim Crnogorce u sirokom luku da se ne stidim u njihovo.ime.

vesko
Gost
vesko

Qantas to si sve tacno napisao ali nisu za to krivi ljudi iz Cg nega vlast u Srbiji.Da ste 2006 posle referenduma prema drzavljanima Cg zauzeli stav kakav zasluzuje bilo koji stranac u Srbiji bolje bi vam bilo.Sinovi ciji ocevi napadaju kao Cg funkcioneri napadaju Srbiju na svakom koraku u istoj toj Srbiji imaju biznise.

Haris
Gost
Haris

Što sad to pričaš, jednostavno napuštite teren dok se tribine ne isprazne, sad ti je zalud pričat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Migo
Gost
Migo

-18 u Pg.
Cetvrta se nece igrati.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

ne tuguj nocas – gore glavu.

CT-LSCG
Gost
CT-LSCG

Ubiše nas sve na Balkanu,srbi i hrvati svojom međusobnom mržnjom.Bilo je svašta večeras i u Pioniru ali i na rukometu u Zadru.Nevjerovatno koliko ljudi dolazi na sportske manifestacije a da im je fašizam miliji od sportskog navijanja.

Hustaš
Gost
Hustaš

A ti sta si? Koji si od to dvoje?

Mićko
Gost
Mićko

A ti šta si Hustaš?

Anonimus
Gost
Anonimus

Prvo treba biti čo’ek, momci. No niste očigledno ni vi prerasli nivo onih ostrašćenih neznabožaca koje Amfi blagosilja….

Ipsis
Gost
Ipsis

Vi na cetinje ste najcistiji srbi,nikad se niste ni sa kim mijesali..

Blaki
Gost
Blaki

Kako si ti pametan…..

Ćoki
Gost
Ćoki

O cemu je to u stvari Covic pricao ? Sad vidite i znate istinu ko je u stvari “drzavni projekat” Crvena Zvezda ili Buducnost ? Da je Buducnost pobjedila nekim cudom, pitanje je sta bi se desilo sa njihovom fizickom bezbjednoscu. Neka ovi iz Evropske lige dobro vide kakav klub sa kakvom publikom i rukovodstvom ce im eventualno doci u… Više »

Tixy
Gost
Tixy

E, svašta!
Pa ko je igrao EL predhodnih godina?

Bnjj
Gost
Bnjj

Aj ne lupaj nema opravdanja za ovakvu igru

Joko
Gost
Joko

Strah ljudima kalja obraz cesto

DANGRAD
Gost
DANGRAD

Jes vala, znamo i ranije kada je Buducnost dobijala u Beograd, niko se ziv vratio nije. Sjecamo se prosle godine kako su ih na cengele bacali poslije utakmice i udarali im eksere pod nokte.

Sasa
Gost
Sasa

Najveca bruka za kk Buducnost u novijoj istoriji kluba .ovoliko para dati ovim amebama predvodjenim ovim nesrecnikom.

Mark
Gost
Mark

Pa su ti navijaci krivi sto si izgubio 40 razlike?..rece li da si mentalno spremio ekipu a?..bolji su bili,sto ne priznas,sportisto vajni..a sako i kravatu si skinuo jer ti je bilo vruce..i ne lazi da su te pljuvali,daleko si bio od tribana,Fijasko.

Miloica
Gost
Miloica

Psihijatrija nego sto,kad te razvale 40 razlike jedino sto mozes je da idesh na psihijatriju…..Imash najskuplji tim i Aba a ti izgubish 40 +,sramota za sport…. Ali dobro barem si najavio sto se sprema u Pg
.. Dragi navijaci pokazite dostojanstvo i bodrite plave do pobjede!!!!!

Love 🏀
Gost
Love 🏀

Pošten komentar.

Mićko
Gost
Mićko

Milica ..ups miloica je delija

Vojo st
Gost
Vojo st

Dzikic je za tebe profesor doktor

S10
Gost
S10

Legendo,sve si ti to u pravu,i sigurno je sve bilo tako,i sram ih bilo,a nije se od njih nista drugo ni ocekivalo. Ali ti si taj koji priprema utakmicu,podize moral svojoj ekipi,ti si doveden da nesto promijenis a nisi nista uradio. Alo izgubili smo 40 razlike,pa sve mi je jasno ali da suteri ne mogu da pogode slobodno,da Jecson igra… Više »

razocarani
Gost
razocarani

Pobogu,Repesa,pa sta milionski auditorij ,gleda veceras preko TV ekrana.
Sramota je trazit opravdanje za katastrofu ,nekim uobicajenim banalnim ekccesom prema treneru.
Vrijeme je tako.Pliska proslost je sve zagadila,i nazalost,ima jos BUDALA,u Beogradu,Zagrebu,Podgorici,koji se ,,hrane ,,sopstvenom zlocom,i ne covjestvom.

18+
Gost
18+

Ne citate tekst, ne prica o parketu, nego tribinama.

Petar
Gost
Petar

Proci ces jos puno vremena dok balkance prodje bolest nacionalizam. Odgovor na ovo u srijedu treba da bude kakav je bio i na zvizdanje himne CG u Beogradu!!!
Navijanje za CZV je ok, nacionalizam i pljuvanje, gadjanje, skandiranje Bokanu i Covicu i ostalo navijanje nije ono sto treba da se desava!

Sasa
Gost
Sasa

Ovaj je lud ,padali su i real barsa fener csk pa nijesu kukali na atmosferu!! -57 je kos razlika u dvije utakmice to ti objasni!!!

Nefi
Gost
Nefi

Ne zovu ga zalud Jasko Fijasko

Tigar
Gost
Tigar

Repesaa sad ili nikad pokaži sto znaš ! Slijede dvije teške utakmice, ali mi kao iskreni navijači se nadamo da će Buducnost pobijediti kod kuće obje utakmice ! Uz tebe smo !!!!!

Micko
Gost
Micko

Ja mislim da bi ti najvecu uslugu nama napravio da podneses ostavku ODMAH!!!! OVO PONIZENJE I BRUKU STO SI NAM PRIREDIO ZAJEDNO S TVOJIM PULENIMA nema veze s time o cemu ti pricas.za sve poraze koje smo dosad dozivjeli s tobom nalazis neka opravdanja za maloumne i malu djecu.Te ti si nekad uradio ovo nekad ono ma batali vise da… Više »

Jovanka
Gost
Jovanka

Samo se vi pljuvajte Balkanci, ne zna se ko je gori od koga, jos malo i gotova mi je viza…

Trrrtt
Gost
Trrrtt

Svašta pa ovo sko je istina ovo treba uprava da reaguje za ne sportsko ponašanje protivnika . Čelnici ABA lige treba da suspenduju CZ ovo je preko svakog morala i ljuckotine .

Bnjj
Gost
Bnjj

Gubitnici koji traze opravdanje na svim derbijima je tako Pao Oli onda Par Cz idr bile su jos zesce atmosfere ali nisu bile kukavice od igraca i trenera. Uvrede su svuda na terenima. Kako to da im to nije smetalo u prvom poluvremenu prve utakmice i u prvih 7min ove utakmice nema opravdanja za 40 razlike ajde da su izgubili… Više »

Gile
Gost
Gile

Uzvratiti ×3 vazalima turskim

Dara
Gost
Dara

Jasmine, zaboravio si sako kući!

Tixy
Gost
Tixy

Ma sigurno je baš sve tako…
Je li zato i kravatu skinuo?
Vodio je i Rimac Cedevitu u Pioniru, njih jesu gađali, što je sramota, ali čovek to nije ni pomenuo, dok ga nisu pitali.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovaj traži alibi kod navijača, a Zvezda utrpala 100 poena.

Duklja
Gost
Duklja

GOVORI SRPSKI DA CEO SVET RAZUME

Milan
Gost
Milan

Repeša izgubio si 40 razlike i o tome ništa!?

Rambo
Gost
Rambo

Ja mislio oni ce za Buducnost navijat e pih

lopovi
Gost
lopovi

Tačno tako. Što se mene tiče rezultat je sad potpuno nebitan, imaću važnija posla u srijedu u Morači jer je ovo prešlo sve granice sporta. Vidimo se.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nadam se da će ovaj komenar biti proslijeđen policiji, pošto si sam najavio da ideš u Sportski da praviš nerede.

lopovi
Gost
lopovi

Nerede? Nerede ti najavljujes, ja sam samo rekao da cu imati vaznija posla. Konkretno plan mi je da 120 minuta cestitam strucnom stabu i igracima zvezde srpsku novu godinu.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Mislim da se finalna serija završava u srijedu, čisto sumnjam da će potrajati do sredine januara.

Mare
Gost
Mare

Evo i ja cu ici, ali me utakmica nece zanimati siguran budi, a volio bih I ti @stara podgorice, da naletis

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nemam kartu, nisam u DPS

Mare
Gost
Mare

Dodji ti, tu kod sportskog cemo se nac, a nemoj da tebe zovne neko na razgovor mangupe.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ao, sad si me prepala, Mare.

Cgcg
Gost
Cgcg

@stara podgorica- bravo , kako si ti savjestan gradjanin.

Doktor
Gost
Doktor

Nećemo da pravimo nerede, nego da pljujemo trenera i igrače Zvijezde, da ih vrijeđamo sa sve familijom, da im pravimo pakao i da dobiju što traže, zajedno sa Čovićem.

lajavi krelac
Gost
lajavi krelac

Misliš isto kao što ste i prošle godine ?

Doktor
Gost
Doktor

Mislim da smo dosta trpjeli Čovićevce i Čovićevo huškanje!

Pukni od muke
Gost
Pukni od muke

Proslo je vec prosle godine kad su igraci Zvijezde prezivjeli torturu i kradju u finalu. Vrijeme je da se naplati

Send this to a friend