Košarka

Repeša: Sport nije pitanje života i smrti, finale je ostavilo traumu…

Bivši trener Budućnost Volija Jasmin Repeša zahvalio se klubu, navijačima i igračima na dosadašnjoj saradnji, koja je okončana poslije poraza u majstorici finala ABA lige protiv Crvene zvezde.

Hrvatski stručnjak je početkom ove godine doveden kao nasljednik Aleksandra Džikića, ali nije mu pošlo za rukom da ispuni prvobitni cilj i “plavima” donese novu krunu i plasman u Evroligu.

“Prije svega, želim da zahvalim svima na toplom prijemu i podršci. Hvala klubu, navijačima, Upravnom odboru i predsjedniku kluba na protekla četiri mjeseca, koja će mi ostati u lijepom sjećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu na saradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo željeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub”.

Repeša je naglasio da sport nije pitanje života i smrti.

“Budućnost Voli ima sve najbitnije preduslove – stabilnost, finansijku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i napreduje, ide uzlaznom putanjom. Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali ko radi, taj i griješi. Žao mi je što je sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu, koji nije u skladu sa mojim poimanjem sporta i života. Dobronamjerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice. Žao mi je ako je neko to pogrešno protumačio. Kao čovjek nisam opravdao ono što se dešavalo na trećoj utakmici finala. Način na koji je finale završeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz kluba. Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljem radu, sa nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije”, zaključio je Repeša.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tivat
Gost
Tivat

Putuj igumane, tvoje provokacije su doprinjele za desavanje u moracu

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Moj Repeša moj…. naravno da sport nije pitanje života i smrti ali ovo tvoje pravdanje mi zvuči nekako očajnički. Nikada stranac neće srcem igrati za Budućnost kao što će igrati Podgorčanin ili neko drugi iz Crne Gore. U tome je štos ili narodski: ” u tom grmu leži zec”. Isto važi i za Zvjezdu i sve ostale sportove. Sport (… Više »

Gigi
Gost
Gigi

Hvala legendooo

Tihi
Gost
Tihi

Bome trauma..izgubiti sa 100 razlike finalne utakmice i jeste trauma..kad si vec gospodin,sto ne dodje na konferenciju za stampu?..nisi ni imao sta da kazes jer je tvoj tim bio razbijen u svakom smislu..putuj igumane,da vidimo koji ce te klub angazovati posle ovog tvog debakla.

Kibe
Gost
Kibe

Kako i neće ostaviti,koš razlika -100

gramaturg
Gost
gramaturg

Aj pomalo doma.

Tijana
Gost
Tijana

Dje makoste najboljeg trenera Jovovića, svi su gori bili posle njega

Gaydin
Gost
Gaydin

Traumu nego što, treba se povratiti posle onakvih poraza. 43.

Saša
Gost
Saša

Teški folirant…

Jure F.
Gost
Jure F.

“Proklet bio izdajica svoje domovine”

Zapamtite taj stih vi s krizom identiteta a gospodska posla ostavite gospodi.

Toni
Gost
Toni

E, ovoj pustoj gospodi.

marius
Gost
marius

Emotivno i ljudcki. Mnogo Srece kako u zivotu , tako i u poslu, kojim se bavite !

Eksplicitno
Gost
Eksplicitno

Sto mislite kolika mu je bila plata za ovo sto je trenirao Buducnost ?

Jure F.
Gost
Jure F.

Covicevac?! Sta ti nije jasno? Buducnost je samo od sezonskih karata ove godine zaradila milion eura. Nismo mi zvezda prsla da moramo stavljati dzabe ulaz da bi neko dosao.

Magnus
Gost
Magnus

Pravilno razmisljas,da bi nesto dobio moras i da ulozis.Vidjeli ste kako igra Noris Kol a to i kosta.Tako je i sa Repesom eto sada imamo novog trenera,nepoznat i jeftin

Samo realno
Gost
Samo realno

A sad adio a sad adio

Svesamoneizrod
Gost
Svesamoneizrod

E jes vala najviše su vam platili predšjednik i ona njegova hanuma… A koliki to kapacitet ima fiskulturna sala SC Morača, barem 50 000…

Maksuzija
Gost
Maksuzija

50k mjesečno

bzv
Gost
bzv

moze da prica ko sta hoce ali je repesa veliki gospodin

Maestral
Gost
Maestral

Veliki trener i covjek.Hvala ti za sve i zelimo ti puno uspjeha u poslu i zivotu.

Fcb
Gost
Fcb

I mi smo traumu dozivjeli, ali bez novcane nadoknade…

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Gospodin, kako god okrenete.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Greote 😁

Toni
Gost
Toni

Ovo je više prešlo u silovanje mozga. Jesi li bio ispljuvan – jesi. Jesi li bio izvrijeđan – jesi. Jesi li bio plaćen (što ti je najbitnije) – jesi. Ovdje se ljudi plaćaju da bi trpjeli i uvrede, na žalost. Ako ne možeš da podneseš, ima i drugih poslova.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

I ja kao veliki zvezdas ti zahvaljujem od sveg srca. Da je neko drugi bio na klupi, teže bismo osvojili ABA ligu.Sa tobom je sve lako Jasmine. HVALA TI OD SRCA.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Dobro nije mnogo para uzeo – ovo radi iz ljubavi…Uzeo pare i posao..Zavadio izjavama nije komentarisao 3meca u BG ukupno 100r izgubio.

Send this to a friend