Košarka

Repeša: Spremni smo, Zvezda je pod pritiskom

Trener Budućnosti Voli Jasmin Repeša kaže da je njegov tim spreman za duel sa Crvenom Zvezdom.

Repeša kaže da je igračima lakše nakon što je izbačena Cedevita.

„Osjetilo se veliko olakšanje među igračima poslije plasmana u finale. Primarni cilj je ostvaren, izbegnuta je opasnost od eliminacije u polufinalu koja je visila u vazduhu poslije poraza u prvom meču. Očekujem sjajnu seriju i veliku borbu za titulu. Poštujemo i cijenimo Zvezdu, ali poštujemo i cijenimo sebe. Jasno nam je da nas očekuje paklena atmosfera, jasno je da će Zvezda nastojati da iskoristi prednost domaćeg parketa maksimalno, ali je isti tako jasno da ćemo i mi uložiti posljednji atom snage kako bi stigli do titule“, rekao je Repeša za Sportklub i dodao:

“Misli su naravno usmerene ka prvom duelu koji nas očekuje u petak, a realno gledano pod mnogo većim opterećenjem će biti igrači Zvezde jer se od njih očekuje pobjeda. Svaki drugi epilog, bio bi šokantan. S druge strane, mi imamo veliki kvalitet, znamo da se borimo sa rivalom i hukom sa tribina. Atmosfera u timu je sjajna, a stepen borbene gotovosti na vrhunskom nivou. Maksimalno spremni i orni za nadigravanje dolazimo u Beograd. Zvezda je veliki izazov, ali ponavljam, spremni čekamo prvi meč, odlučni u namjeri da se borimo za ponovi plasman u elitno društvo“.

Meč u petak je u 19 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peko Dapcevic
Gost
Peko Dapcevic

Repesa moras da znas da je Zvezda institucija. Velike su pare date za ovu buducnost i ona je pod pritiskom a te tvoje fore ostavi za Capljinu odakle si

Send this to a friend