Košarka

Repeša: Zvezda favorit za peti meč, ali imamo šansu

foto: KK Buducnost

Jasmin Repeša, trener Budućnosti Voli kaže da je Zvezda favorit u majstorici finala ABA lige.

Repeša kaže da njegov tim ima šansu za trijumf, iako su Beograđani pred njihovim navijačima u prednosti.

“Zvezda je favorit tu nema dileme. Ako iskontrolišemo ritam meča, i ako u teškim momentima ne dozvolimo da se odlijepe moglo bi biti ključno. Dakle moramo iskontrolisati meč svih 40 minuta.” kazao je Repeša.

I večeras je bilo prostora da se odigra bolje.

“Čestitao bih igračima na strpljivosti jer i kad nije išlo najbolje, korak po korak smo gradili pobjedu. Promašili smo mnogo bacanja, posebno u ključnim momentima, često loše i branili skok rivalu, to mora bolje i to uvijek potenciram.” istakao je Repeša.

Čeka ga težak posao za pripremu ekipe, jer je Zvezda ubjedljivo dobila prva dva meča.

“Da će biti teško pripremiti ekipu, biće. Moj posao je da to uradim, mislim da imam iskustva za to, ali vidjećemo kako ćemo proći. Kontrola skoka je veoma bitna. Teško da može biti iznenađenja bilo kakvog. Sada se jako dobro poznajemo između sebe, pa teško da se nešto može novo desiti. U takvim utakmicama uvijek ispliva neko, to su mečevi za velike igrače, pokazali su to i večeras Kol, Džekson, Beron, Odžo.” kazao je Repeša.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tixy
Gost
Tixy

Još niste ni došli u BG, a već se žalite i plačete. Za sve postoje snimci i ima u ABA ko to prati, pregleda snimke i reaguje. U BG niko nije uleteo na teren i napao košarkaše, a u Morači jeste posle 1/4 kad ide epp, ali snimljeno je i naknadno prikazano, kao i pljuvanje igrača po izlasku. Što se… Više »

ZDS
Gost
ZDS

Bilo bi veli nefer 😂

Ragnar
Gost
Ragnar

trazite ciscenje prvih redova pionira Jasmine, nema zajebavanja!

Ooo
Gost
Ooo

Kamere na trenerke, napasce vas kriminalci u tunelu, pitajte Vujosevica i Partizan, ne budite naivni! Samo kamere i zvati sve moguce predstavnike EL i ABA

Betoven
Gost
Betoven

Uopšte ne treba ići u Beograd bez prva tri reda prazna. Atmosfera kao večeras u Podgorici.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Buducnost je bolji Tim..Repeša je Vrhunski trener…Onda igrajte i osvojite ABA ligu

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

Repesa pojma nema ovo je individualna igra dva igraca koji su preuzeli na sebe i poveli nas u BG. Nidje taktike nidje izgradjene akcije.. odbrana na golu silu i toleranciju sudija domacinu.. jes repesa je pucao dzeksonove trojke.. i ulaze coola..

opet
Gost
opet

@Paspalj Zarko, Ne no je trebao rec Barovicu i Nikolicu da uzmu zadnjih 10tak napada, da i oni daju koji kos, pa da to bude njegova zasluga a i timska igra, jer je ovima dosta po 15tak poena… A sve strucnjaci, majko mila…

Trrrtt
Gost
Trrrtt

Zar te nije sram tudje ime da koristiš ? Bez licni nik bi ti bolje stajao od ovog trenutnog.

Goran
Gost
Goran

Bravo heroji idemo do titule sportski. Ako ne bude sportski idite da neka igraju sami.

Simo
Gost
Simo

Molim Vas gospodine Repesa da ne dozvolite ono sto su radili navijaci u Beogradu. Na svaki takav gest trazite da se prazni dio ili cijela hala. Dovedu robijase u prve redove da vas napadaju i na silu uzmu titulu. Sportski ako uspiju ok ali na kvarno ne dajte cuvajte ponos i dostojanstvo kluba. Molimo vas mi koji smo putovali i… Više »

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

Da ima celnika aba lige i EL zvijezda bi bila suspendovana i morali bi igrat tamo dje mogu da garantuju bezbjednost u madjarsku bugarsku makedoniju KOSOVO… zasto se igra kosarka da samo oni mogu da gledaju..

badžana
Gost
badžana

Šta baš misliš da odrede da se igra na Kosovu? Oni bi se poubijali.

Send this to a friend