Košarka Crna Gora u najjačem sastavu

Sa Vučevićem na Mundobasket

Nikola Vučević igraće za Crnu Goru na Mundobasketu i samo ga neke nepredviđene okolnosti mogu odvojiti od nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kini, saznaje Pobjeda.

Prema informaciji Arene, Vučević već ima dogovor sa Košarkaškim savezom Crne Gore da prisustvuje okupljanju nacionalnog tima 25. jula. Ipak, u kraćem periodu nakon početka priprema tog dana, neće biti sa reprezentacijom.

Selekciji “crvenih” pridružiće se kasnije. To odlaganje njegovog početka rada sa nacionalnim timom tiče se obaveza koji NBA igrači imaju prema svojim klubovima.

Očekuje se da ovih dana Baransn zvanično potvrdi nastup na Svjetskom prvenstvu. Prvog dana jula je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Orlandom i tako riješio ključno pitanje vezano za budućnost u NBA. U Orlandu Nikola je dobio puno povjerenje, ukupan ugovor od 100 miliona dolara za četiri godine, kao i podršku kada su nastupi za nacionalni tim u pitanju.

Sa platom od 28 miliona američkih dolara za narednu sezonu, Nikola Vučevič gotovo izvjesno biće najplaćeniji Evropljanin, ali i najplaćeniji centar u najjačoj ligi planete. U 29. godim, nakon već osam godina u NBA, Vučević može da se pohvali sezonom u kojoj je postizao u prosjeku 20.8 poena. 12 skokova 1 3,8 asistencija u prosjeku. Izgradio je reputaciju jednog od najboljih centara današnjice.

Sa Nikolom u timu, košarkaši Crne Gore biće izuzetno opasan rival za favorizovane ekipe u grupnoj fazi, selekcije Grčke i Brazila.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CG jeCrnogoraca
Gost
CG jeCrnogoraca

Crnogorsko srce junačko! Nek’ je vječna Crna Gora! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

somi
Gost
somi

umjesto koga

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Bravo Nikola. Znao sam. Finansijski sve riješeno u NBA, novi veliki ugovor sa Orlandom. Biće ekstra iskustvo za sve da imamo NBA all star igrača u ekipi zajedno sa Dubljevićem i kompanijom. Prosto Mundobasket, to je iskustvo koje košarkaš ne bi trebalo da propusti. Eno i Jokić će da igra i mnogi drugi sjajni košarkaši.

Aaa
Gost
Aaa

Ovi sto komentarisu negativno su isfrustrirani Srbi.

Vlado
Gost
Vlado

Koliko smo niski i povrsni kad citam komentare..zar je bitno ko je sta?zar nije bitmo da je neko dobar covjek?…Svaka cast Nikoli sto ce igrati na mundobasketu,sa njim cemo biti mnogo jaci i nadam se sigurnom prolazu u drugu rundu al ovo je vec nestvaran uspjeh…najmanja zemlja koja je ikad ucestvovala,trebamo biti ponosni na momke i uzivati u prvenstvu…Komsijama sve… Više »

TonyZ
Gost
TonyZ

Koliko mrznje od neostvarenih ljudi…. Bravo Nikola, ispostovao si sve sto si obecao. Nijesi ti odredio kad ce biti svjetsko prvenstvo niti si mogao planirati kad da ti istekne ugovor pa da ti to pravi probleme. Dakle, mrzitelji svega, ovo je jako lijepa vijest, a Nikolin motiv da igra na svjetskom prvenstvu je ogroman, tako da se iskreno nadam da… Više »

Goga
Gost
Goga

Umjesto da ćeramo iz reprezentacije razne Tumbe, Borozane i Vučeviće mi samo što ih ne molimo da igraju. Koja je to bolest i frustracija.

Rade007
Gost
Rade007

Aj da se kladimo da će da dođe to tih nepredviđenih okolnosti u kojima.on neće igrat.

Rajko Fuštić
Gost
Rajko Fuštić

Sraman potez košarkaškog saveza CG.

Sutomore
Gost
Sutomore

Dobro nijeste i Mirotića doveli. Pi, sram vas bilo!

Lux
Gost
Lux

Tako je Nikola

Marko996
Gost
Marko996

Bravo Vooch i ne obraci paznju na ove idiote sto pisu

Prc CG
Gost
Prc CG

A sada vam SRBIN valja….e bagro.

Amerikanac
Gost
Amerikanac

Kad je on to izjavio, Prc ga tebi, da je Srbin?Nikada.

Aaa
Gost
Aaa

Svako ko voli i igra za svoju zemlju je postovan i voljen od strane Crnogoraca, bez obzira kako se pise, osjeca, itd. Nemamo istu kulturu i razmisljanje braco…

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Gradjanin Crne Gore, Baranin igra za Crnu Goru. Ima li išta logičnije? Da je sreće i momak Podgoričanin Mirotić bi igrao za Crnu Goru. I još jedan Podgoričanin Raonić bi nastupao pod CG zastavom na Vimbldonu i ostalim turnirima.

Pa sta reci
Gost
Pa sta reci

Sjajno

Niksicanizam
Gost
Niksicanizam

Bravo srpski sine

Zeta
Gost
Zeta

Dres reprezentacije Crne Gore ne treba da nose:
1. oni koji saginju glavu kad se svira naša himna,
2. oni koji bi potrčali u susjednu državu samo da im zviznu,
3. oni koji ne bi ginuli za Crnu Goru!

Robby
Gost
Robby

Druze,ne avetaj…Svi pravi Crnogorci su Srbi…Pekovic,Vucevic,Mirotic…Dejo,Pedja,Mirko Vucinic…Sto se vise tripujete na to i pravite razliku izmedju Srba i Crnogoraca kad smo isto…Ja da sam sportista, isto bih tako reagovao: kojoj od ove 2 reprezentacije vise trebam tamo bih igrao=isto sam. Ne znam, ima vas puno koji ka’ da ste od juce pa ne znate nista

TonyZ
Gost
TonyZ

Ti ces nas nauciti ko smo, taman ko sto su nas ucili ovi iz srbije 100 godina, krecili nas njihovom srpskom istorijom da nas ni Bog ne moze oprat. U svakom vremenu postoje prodane duse, a prodane su jer su u glavu ko tikve… ali polako, sve ce doci na svoje mjesto, znam kako cu uciti svoje cetvoro djece!

Maestro
Gost
Maestro

Svaka mu čast, igrao je za reprezentaciju i kada smo igrali kvalifikacije protiv Albanije, Slovačke i drugih košarkaških velesila, tako da je on uvijek tu kad može!

adminjedsmra
Gost
adminjedsmra

Ne vjerujem dok ne počne Mundobasket…

Clasic
Gost
Clasic

Ivanovic ,Nidam,Carapic,Popovic,Radoncic,Aleksa,Suad,Djurisic,Radovic,Todorovic,Dubljevic,Vucevic.

Marko996
Gost
Marko996

Umjesto Radoncica ili Carapica ice ti Vranjes

Clasic
Gost
Clasic

Ako trener ima ista u glavu nece .

Pedja
Gost
Pedja

Ja bih za kaljenje poveo Kljajica i Tomasevica iz juniora … mislim da su momci sa zadnja dva ljeta u mladjim selekcijama zasluzili …

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Oće i od košarkaške reprezentacije da naprave isto što je Dejo napravio od fudbalske. Katastrofa…

jovan
Gost
jovan

Pih, dabogda ne dobili nijednu kad ovaj treba da uzme mjesto nekome od momaka.

Robby
Gost
Robby

Hahahahah koji su to “momci” bolji od njega? Koji je kriterijum: Samo da se mrzi Srbija je li?😂E pa kakvi idioti i dalje zive,ne vjerujem😂

Vooch
Gost
Vooch

Nije istina da ce imati najvecu platu,ipak je po tome iza imenjaka iz Sombora…

Mitko
Gost
Mitko

Ne pustaju me da ti proslijedim link dje se vidi da grijesis
Tako da uzmi malo proguglaj prije nego krenes sa pricom.

Vooch
Gost
Vooch

Jokic je uzeo 146mil za 5 god,Vucko 100 za cetiri godine…iduce godine ce Vucko.imati nesto vecu platu ali posle toga Jokic

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Vooč, vooč, tako se u moje selo krave zovu da piju vodu.

Mitko
Gost
Mitko

Prica je o novom ugovoru, a ne koliko je zaradjeno do ove sezone
Po novom ugovoru i trenutno, jedini centar koji je vise placen od njega je Kevin Love. Tako da opet ne vidim svrhu svega ovoga. Pitaj google majka mu stara, kad vec imamo tu mogucnost da sve saznamo

Vooch
Gost
Vooch

Pa pitao sam googlee,I on kaze da ce u narednih 5 godina Jokic zaradit 146 a Vucko 100mil u narednih cetiri godine..sta je sporno?

Andrija
Gost
Andrija

Bravo Nikola!!!
Đe su sad negativci???

Bar4me
Gost
Bar4me

Ne brini brigu, sad ce oni.
Oprem, Tomos, Bnjjjj ……..
Vjerovatno jedna te ista osoba, df/spc botic.
BAR TE POZDRAVLjA!!!!

Oli
Gost
Oli

Svaka cast!

Hej
Gost
Hej

Svaka cast sto igras za reprezentaciju😂😂

ene gi bre
Gost
ene gi bre

Too Vučko

Send this to a friend