Košarka

Šampion Crne Gore poražen u Bariju

Ni u četvrtom pripremnom meču crnogorski šampion nije uspio da stigne do pobjede košarkaši Mornara izgubili su  u Bariju od Brindizija 76:94 (25:24, 18:32, 13:20, 20:18).

Izabranici Mihaila Pavićevića su dobro otvorili meč, nakon prve četvrtine imali minimalnu prednost (25:24), ali je uslijedio veliki pad u drugoj četvrini koju je italijanski tim riješio u svoju korist (18:32) i na veliki odmor otišao sa +13.

Očekivala se reakcija barske čete, ali ništa od toga jer je rastrčani domaćin pred odlučujućih deset minuta otišao na okruglih +20 (56:76). Pobjednik je već bio riješen, pa je u četvrtoj četvrtini viđena rekreativna igra i sa jedne i sa druge strane.

Kadin Kerington je bio najefikasniji u redovima Mornara sa 19 poena, dok su po 12 ubacili Marin Mornar i Bronson Kejnig.

Mornar je u Italiju otputovao bez trojice nosilaca igre iz prošle sezone Nemanja Vranješ i Uroš Luković imaju obaveze u crnogorskoj, odnosno srpskoj reprezentaciji, dok se Strahinja Mićović povrijedio još tokom turnira u Francuskoj i mora da miruje.

Pravo sa juga Italije ekipa iz lučkog grada odlazi u Tiranu, odakle će autobusom otputovati u Prištinu na duel sa Sigalom. Sa istim rivalom Mornar će igrati u Baru, a potom će ugostiti ruski Novosibirsk. Slijedi put u Beograd i dva kontrolna meča pred Superkup ABA lige u Laktašima (od 20. do 23. septembra).

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
baka
Gost
baka

kako ce svi da se sprdaju ove godine sa ovim Mornarom xaxaxaxa

Barin
Gost
Barin

Nasta lljudi bacaju pare ovo je strasno! Pomognite malo bolnice i skole

mornari
Gost
mornari

Pa pomažemo, nego su nam se brodovi malo zaustavili, pa imamo samo za košarku. Uskoro će ponovo početi naš biznis.

Send this to a friend