Košarka

Sekulić se seli u San Sebastijan

Dvije godine u Fuenlabradi je odradio, odlučio je da promijeni klub, ali ostaje u jednoj od najjačih liga u Evropi. Blagota Sekulić novi je igrač San Sebastijana, javljaju mediji u Španiji. Iskusni 36-godišnji košarkaš je potpisao jednogodišnji ugovor, a očekuje se da donese veliko iskustvo novoj ekipi u reketu. Sekulić stiže kao zamjena za Vitora Faveranija koji ima problema sa povredom.

Crnogorski reprezentativac je prošle sezone kuburio sa povredama, pa je zbog toga za Fuenlabradu odigrao samo 20 mečeva. Za to vrijeme je prosječno po utakmici bilježio sedam poena i 4,5 skokova.

Rođeni Podgoričanin je karijeru počeo u Budućnosti, a onda su uslijedila brojna iskustva širom Starog kontinenta. Nastupao je za Partizan, AEK iz Atine, Marusi, PAOK, Real Madrid, Aris, Albu, Kremonu, Mursiju, Gran Kanariju (u dva navrata), Fenerbahčeu i već pomenutu Fuenlabradu.

Osim za Blagotu, ovaj transfer će mnogo značiti i našoj reprezentaciji i selektoru Zvezdana Mitrovića u nastavku drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Send this to a friend