Košarka

Slike iz finala ABA lige ružne su i tužne, sramota su za cijeli region

foto: KK Budućnost Voli

Regionalna liga je ozbiljno uzdrmana i sada mora da pokaže da je sposobna da poštuje sopstveni statut iu pravilnike, kao i da je ozbiljna organizacija, istakao je za Nedeljnik Vuk Mitrović, iz kompanije “MYD Sports”, koja je vlasnik svih marketinških i TV prava ABA lige.

On je poručio da nedavna negativna dešavanja na utakmicama između Crvene zvezde i Budućnosti nisu doprinijela pozitivnom imidžu takmičenja.

“Ovo što smo vidjeli u finalnoj seriji je ispod svakog nivoa. Slike koje su vidjeli milioni gledalaca, tvitovali ugledni ljudi iz sporta i novinari, čak i sa prostora gdje se košarka i ne prati, velika su sramota za cijeli region. Rječnik visokih predstavnika klubova je ispod granice prihvatljivosti. Sve u svemu, jako ružna i tužna slika. To isto su nama rekli pojedini sponzori i TV partneri, a posebno su to istakli potencijalni sponzori sa kojima mjesecima, pa i godinama, radimo na uključivanju u ovaj projekat. Sve je vraćeno godinu dana unazad, kada je takođe došlo do otkazivanja saradnje sa velikim poslovnim brendovima zbog događaja u prošlogodišnjem finalu”, poručio je Mitrović.

Posljedice mogu da budu prilično ozbiljne.

“ABA liga mora pokazati da je ozbiljna organizacija ili ona više neće postojati, barem ne u ovom formatu, a mi sigurno nećemo biti dio neke nove eventualne tvorevine. Poštuje timove, igrače, trenere, sudije, ali i svoje gledaoce. Poštuje svoje partnere, sponzore i svoje ugovorne obaveze i vodi računa sama o svom imidžu. Mi tu samo možemo da pomognemo, ali ABA liga i njeni osnivači i klubovi mogu sami da unište sve, pa i svoj imidž i samu ABA ligu. I izgleda da se ozbiljno trude da to i urade. Srećom, ne svi”, poručio je Mitrović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
biba struja
Gost
biba struja

ovako nešto se nikad nebi dešavalo kad bi se karte u pg slobodno puštale u prodaju, navijači zvezde i partizana slobodno navijali, ali neleži vraže đe dukljanima da se sa tribina čuje srpsko navijanje

Uvijek znaj!
Gost
Uvijek znaj!

Crna Gora Zvijezdu voli to je ono sto vas boli!!! Pozdrav braco SRBI iz Bijelog Polja!!!

Prč
Gost
Prč

Sve super,samo se jedno uvjek preskace,ne znam zbog cega.ko je kriv za to i jeli moguce da je jedan covjek jaci od cijele lige.ako jeste onda liga nema smisla ako nije iskljucite ga iz lige.stalno se dodaje ono pa bilo je i u podgorici.jeste bilo al poslije cega i koji intezitet je bio u bg a koji u pg.nikako to… Više »

MNE1
Gost
MNE1

Ja kad vidjoh sliku, pomislih KC Rivers rekao to.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Srbijanska posla..

Evian
Gost
Evian

@Dukljanin
Ti i tebi slični – klasičan polusvet!

gaga
Gost
gaga

Gospodine Mitroviću budi konkretan da “ne gatamo ko je krivac”po tvom mišljenju,mada je sve providno kao dan.

Shoepack
Gost
Shoepack

Hahaha! Ovakav naslov a u prvom planu crnac na sliku! :))))

Send this to a friend