Košarka

Spektakl u Baru: Mornar nema izbora, mora da odbrani svoj teren

Košarkaški spektakl sprema se ovog popodneva u Baru – Mornar će dočekati Partizan u trećem kolu ABA lige.

Poslije dva poraza u prva dva kola na gostovanjima u Sloveniji, izabranici Mihaila Pavićevića pobijedili su u Italiji u Evrokupu i napravili sjajnu uvertiru za dolazak velikana iz Beograda.

“Mi se za ovaj meč pripremamo kao i za svaki drugi, ali kad u Bar dolaze Crvena zvezda ili Partizan interesovanje publike i medija je daleko veće. Tako je sada, tako je bilo i minulih godina. Partizan je renovirao ekipu, startovao je jako dobro, ima velikih ambicija ove godine. Mi smo poslije turbulentnog starta, trijumfovali u Torinu i dobili vjetar u leđa za nastavak sezone. Na toj igri treba da gradimo optimizam , pogotovo u ABA ligi. Biće to interesantan duel, bez kalkulacija, jer obje ekipe idu na pobjedu. Nemamo izbora, moramo da branimo svoj teren”, rekao je Pavićević.

Partizan je sa druge strane upisao dva trijumfa na startu ABA lige.

“Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine. Utakmica koju smo nedavno odigrali u Laktašima nas neće zavarati. Oni su tokom nedjelje pokazali dobru igru u Torinu, gdje su zabilježili važnu pobjedu u Evrokupu i tako najavili da će na utakmici protiv nas biti na veoma visokom nivou. Sa druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede kojom bi odlično započeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu”, istakao je trener crno-bijelih Nenad Čanak.

Mornar i Partizan igraće u “Topolici” od 17 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Auuuuu
Gost
Auuuuu

Kakav crni Mornar to je divlja ekipa sa indijanskom igrom ispucavanja za tri pa ako krene krene…zamisli igraci Vranes zidar,Vujosevic drvo i Pavic pogubljeni sa Lazarom P … i ostalima 😭😭😭😭😭

Send this to a friend