Košarka Američki košarkaš se priključio plavima

Stigao i Hasan Martin: Budućnost je veliki izazov za mene

Poslije Martinša Mejersa, Skota Vuda i Skota Bamforta, trener KK Budućnosti Slobodan Subotić od danas računa i na Hasana Martina.

Američki košarkaš, koji igra na poziciji krilnog centra, sinoć je stigao u naš glavni grad, a već danas priključiće se ekipi na pripremama u Kolašinu.

“Veoma sam uzbuđen zbog predstojeće sezone. Došao sam u novu sredinu, novi tim koji ima novog trenera i ne mogu dočekati da se pridružim ekipi. O klubu sam čuo odlične stvari, organizacija koja je igrala Evroligu prošle godine dok ćemo ove godine igrati Evrokup, takođe izuzetno jako takmičenje. Ekipa je redovni učesnik Evrokupa i ovo je za mene veliki izazov. Čuo sam da su navijači nevjerovatni, da je posjećenost prošle godine bila velika i jedva čekam da odigramo prvu utakmicu pred našim navijačima”, rekao je Martin za klupski sajt.

23-godišnji Martin je u redove podgoričkog kluba stigao iz njemačkog Medi Bajrojta, gdje je tokom prošle bundesligaške sezone prosječno bilježio 14 poena, šest skokova i dvije blokade po meču.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ljubotinj
Gost
ljubotinj

Ocekujem da ce Subotic ovog novajliju lijepo uklopiti sa nasim izuzetno talentovanim i perspektivnim Rakocevic Gligorijom.
Naprijed plavi!

Eto tako
Gost
Eto tako

Ovaj mi djeluje normalniji od proslogodisnjih zvezdica

Holly
Gost
Holly

U to nema sumnje.

....
Gost
....

Nmz se od njega ocekivati bum,ali sigurno da ce bit korisno pojacanje..skokovi,blokade,odbrana prije svega..

Delboj
Gost
Delboj

Ajmk Hasan seckati. Ovo ce biti zahvalno pojacanje

Djuro
Gost
Djuro

Dobro si reka

Edi
Gost
Edi

Srećno momče!

Send this to a friend