Košarka ABA 2

Studenti sjutra napadaju Mladost i nadaju se trećem trijumfu

Košarkaši Studentskog centra sjutra protiv Mladosti igraju meč treće runde ABA 2 lige.

Susret na Zlatiboru izabranici Nenada Trajkovića dočekuju u odličnom raspoloženju, nakon glatkih pobjeda nad Rabotničkim i Lovćen Bemaksom.

“Mladost ima izuzetno kvalitetne igrače, imaju i mlade i iskusne igrače, veoma dubok roster. Igraju presing po cijelom terenu što protivniku dosta otežava posao. Mi smo počeli dobro, odigrali dvije odlične utakmice i nadamo se da možemo nastaviti u tom ritmu. Ukoliko budemo skoncentrisani i na nivou na kojem smo bili od početka ove sezone možemo se nadati još jednom dobrom rezultatu”, rekao je Trajković, strateg podgoričkog kluba.

Mladi Andrija Slavković naglasio je dobru igru ekipe u uvodnom dijelu turnira, uz uvjerenje da će se serija dobrih rezultata nastaviti.

“Mladost je kvalitetan tim, igraju dosta agresivno i sa velikom rotacijom. Takođe, i mi imamo dubok roster, ima dosta igrača koji mogu da ponesu ekipu u određenim trenucima i u prva dva meča smo pokazali dosta dobru timsku odbranu. Ukoliko izađemo na teren sa istom željom i koncentracijom vjerujem da možemo doći do nama izuzetno bitne pobjede”, rekao je Slavković.

Utakmica se igra u petak od 21 čas.

Send this to a friend