Košarka Podgoričani sjutra protiv Cibone otvaraju novu takmičarsku sezonu

Subotić uoči Superkupa: Niko nije došao da izgubi i odmah ode kući

Trener košarkaša Budućnosti Voli Slobodan Subotić optimista je pred ABA Superkup u Zagrebu, istakavši da su svi učesnici došli sa željom da trijumfuju.

Podgoričani sjutra, od 20.30 sati, u posljednjem četvrtfinalnom meču igraju protiv domaće Cibone.

“Niko nije došao da izgubi i odmah ode kući, svi smo došli da pobijedimo. Tako treba da razmišljaš, tako ja i učim svoje igrače”, rekao je Subotić i dodao da Budućnost u svakom takmičenju ima visoke ambicije.

“Budućnost uvijek gleda ka vrhu, na trofeje. Ima pritiska, osjetio sam to tokom ova dva mjeseca boravka u Podgorici. Navikao sam, i bolje je tako nego da si negdje gdje su zadovoljni prosječnim rezultatima”.

Subotić je otkrio da će se klub pojačati na poziciji tri ili četiri.

“Još tražimo takvog igrača, jer imamo problem sa Ilićem, koji je bio povrijeđen veči dio prošle sezone. Vraća se, ali traje dugo”, rekao je trener “plavih”, koji će sjutra igrati bez Nikole Ivanovića.

“On ima istu povredu kakvu je imao tokom Svjetskog prvenstva. Nemamo ni Barovića, do marta. Malo imamo skraćen roster, ali napravili smo dobru ekipu, uz manji budžet, što je i logično. Nemamo veliki fond igrača, ali mladi igrači su pokazali da mogu, da računam na njih, na njihove minute”.

U slučaju da savlada Cibonu, Budućnost bi se za plasman u finale Superkupa borila sa pobjednikom meča Cedevita Olimpija – FMP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Delboj
Gost
Delboj

Sjajan tim ali tacno fali jedna trojka, da poveze ove dobre bekovske i centarske linije. Atic iz Mege mi se cini dobar.

Covjek
Gost
Covjek

Ne daj Boze

delboj
Gost
delboj

Pa oli Lebrona, koga si mislio.

Send this to a friend