Košarka Utisci trenera Podgoričana naon pobjede nad Megom

Subotića oduševili reprezentativci, kaže da ekipa može i mora bolje

Trener košarkaša Budućnost Volija Slobodan Subotić izjavio je da mu je drago što je već uspostavljena sinergija između navijača i igrača.

U zavidno ispunjenoj Bemaks areni, Podgoričani su sinoć u kontrolnom meču savladali Megu sa 99:91.

“Nisam zadovoljan onim što smo prikazali u prvom poluvremenu. Momci su sa prilično velikim grčem odigrali u napadu, a vjerovatno su izgorjeli u prevelikoj želji da se predstave u što boljem svijetlu pred zaista ogromnim brojem navijača. Ne treba zaboraviti da je u pitanju prijateljski meč, a gotovo tri hiljade ljubitelja košarke je došlo do podrži ekipu. U nastavku je sve izgledalo daleko bolje. Tačnije rečeno, bilo je upravo onako kako bi to trebalo da izgleda u sezoni koja nas očekuje. Uspostavljena je sinergija između navijača i igrača, navijači su pružili maksimum, a mi i pored pobjede možemo i moramo mnogo bolje“, rekao je Subotić za Sport klub.

Subotić je protiv Mege na raspologanju imao i reprezentativce Crne Gore – Suada Šehovića, Petra Popovića i Nikolu Ivanovića, koji su se po završetku Mundobasketa odmah priključili ekipi.

“Momci su sami tražili da budu u timu. Slagao bih kada bih rekao da me takav odnos nije oduševio”, rekao je Subotić.

Budućnost Voli će u narednom periodu odigrati dvije prijateljske utakmice sa Mornarom, nakon čega će uslijediti napad na trofej ABA Super kupa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko996
Gost
Marko996

Fina ekipica samo malo da se poradi na odbrani i obavezno maknut ovoga Wooda i trazit nekog drugog igraca na njegovu poziciju

Pajo
Gost
Pajo

Da nije bilo sudija Subotic bi danas bio bivsi

Marko996
Gost
Marko996

Baci drogu

Covjek
Gost
Covjek

Wood je, za tvoju informaciju, posto sam bio na utakmici igrao oko 7-8 minuta i dao je 2/2 trojke, a i gledao sam ga na zagrijavanje ne promasuje nijednu…

Marko996
Gost
Marko996

2 trojke je dao? Aoo da mu se poveca plata odma 😂

Covjek
Gost
Covjek

O sto si bistar…

Clasic
Gost
Clasic

Wood je odlican suter ,Subotic je rekao nije ni on zadovoljan i da je mek dosta za ABA kosarku ali da ga treba sacekati .

Send this to a friend