Košarka

Sudije pogriješile, ali Zvezdi ostaje titula

Koš Bilija Berona u posljednjoj sekundi četvrte utakmice finala plej-ofa srpske Superlige između Partizana i Crvene zvezde bio je neregularan, ali zahtjev “crno-bijelih” da se meč poništi nje usvojen.

Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon odbio je žalbu KK Partizan i registrovao postignuti rezultat četvrte utakmice, čime je Zvezda i zvanično osvojila 20. titulu nacionalnog šampiona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
citalac
Gost
citalac

KK CZV je potpuno zasluženo osvojila titulu i u Srbiji i u ABA ligi i bila bolja tokom čitave sezone od rivala. Šteta je što elementi koji veze sa sportom nemaju etiketiraju sve rezultate tima i umanjuju doprinos sportista koji su stvarno na terenu ginuli za rezultat. Greške se dešavaju i uvijek će se dešavati, a jedna strana će uvijek… Više »

Dupli aršini
Gost
Dupli aršini

Kakva bi bila Čovićeva izjava da se to desilo Crvenoj Zvezdi: sudije Partizanovi plaćenici, noć prije utakmice dovođene su im prostitutke, predsjednik Partizana je zalutao u kašarku i zbog toga preko političara i kriminalaca krade titulu i slično, Zvezdi je bilo onemogućeno da dobije i sl. Ne sporeći kvalitet Zvezde, ovo je velika sramota na koji način je Zvezda došla… Više »

citalac
Gost
citalac

Ne sporim da bi i Čović krivio sve žive, ali opet kažem kroz čitavu sezonu su njihovi igrači pokazivali više i čini se više htjeli tu titulu. Šteta je samo što ljudi koji ne igraju svojim izjavama pokušavaju umanjiti rezultat na terenu. Isto je tako umanjivana vrijednost titule koju je prošle godine Budućnost u ABA osvojila, momci dali maksimum, trener… Više »

Maestral
Gost
Maestral

Ukrali sudije pobjedu Partizanu u prvom mecu i sada u cetvrtoj utakmici.Ubise lopivi ovu kosarku.

Barani
Gost
Barani

Треба пустити Будућност и Звезду да играју сами,срамно је гледати ово суђење код нас и у Србији. Бокан и Човић као да су браћа на исти начин побјеђују. Следеће године два првака АБА лиге да задовоље ова два стручњака у кошарци.

Dva oka
Gost
Dva oka

Čisti koraci,kao što je u Podgorici bila čista greška u napadu Gordića. I to se vidi iz aviona ! Potpuno isti scenario favorizovanja Zvezde i Budućnosti- priznaje se greška , ali rezultat ostaje ! Sramota !

Dule
Gost
Dule

Crvena zvijezda tamo a Buducnost kod nas. Nije ni cudo sto se ne podnose kad ne umiju sportski da se ponasaju.

cetinje
Gost
cetinje

A sto je mislio KK Partizan,da ce Vucic(vlasik Zvezde)i potrcko Covic dozvoliti da bilo ko uzme titulu sem Zvezda,a sudije i kazna za njh,smijesno,dobili su oni da mogu da ne sude ni par godina,novac je “zakon”.

Send this to a friend