Košarka Druga ABA liga

Sutjeska poslije drame izgubila od Borca

foto: KK Sutjeska

Košarkaši Sutjeske poraženi su na svom parketu od Borca 81:80 u meču 17. kola Druge ABA lige.

Nikšićani su sjajno započeli utakmicu. Dobili su prvu četvrtinu 25:14, da bi do odlaska na veliki odmor prednost našeg tima porasla na 45:32.

Međutim, nakon pauze su se razigrali Čačani, dok u domaćem timu osim Nikole Pavlićevića nije bilo raspoloženog košarkaša.

Borac je od minus 13 došao do plus devet, ali je Sutjeska uspjela da se vrati u utakmicu i nakon trojke Kneževića smanji na 80:79, minut i po prije kraja, da bi potom Sejfić iskoristio jedno bacanje i izjednačio na 80:80, 45 sekundi prije isteka meča.

Imala je Sutjeska napad za pobjedu, ali je promašio Nikola Đoković trojku, a onda i napravio faul dvije sekunde prije kraja.

Zaustavio je prezimenjaka iz Čačka Radovana Đokovića, koji je iskoristio jedno od dva bacanja i donio trijumf gostima 81:80.

Nikola Pavlićević bio je najefikasniji sa 32 poena, dok je u gostujućoj ekipi Džons ubacio 18 koševa.

Sutjeska nakon 17 kola ima osam pobjeda i devet poraza, dok je Borac na vrhu sa 15 trijumfa i samo dvije izgubljene utakmice.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zemljak
Gost
Zemljak

Ne vide sa tribina, kratkovidi su.

Tito
Gost
Tito

Borcu svaka čast, igrali su koliko im je dovoljno. Ali me ko redovnom gledaocu interesuje ko su one individue koje sjede u parteru. Ovaj put nisu opstinari, a i nijesu osobe koje se bave košarkom, pa bi ih ovim putem zamolio, da se, ako vole košarku popenju na tribine, jer se zna ko treba da sjedi dolje, i koja je… Više »

Dakson
Gost
Dakson

Naravno opet kriv trener!!! Pa zar ne vidis Glomazicu da niti jednu akciju nijeste odigrali u drugom poluvremenu. Samo individualne akcije, gnjavi loptu i onda sut! Ekipa solidna na zalost, ali trener los!

Send this to a friend