Košarka

Sutjeska u Sloveniji, dan za pobjedu na Cetinju

foto: KK Lovćen 1947

Kako Druga ABA liga polako prolazi sve je izvjesnije da će košarkaši Sutjeske biti jedan od onih timova koji će se boriti za plej-of i šansu za prelazak u elitni rang regionalnog takmičenja. S druge strane, Lovćen još nije uhvatio pravi ritam, ali s vremena na vrijeme i Cetinjini su pokazali da bi u nastavku sezone mogli da se uključe u važne priče.

Večeras ih očekuje sedma runda ABA 2 lige, a Sutjeska je sa skorom 4-2 otputovala u Sloveniju gdje je čeka Rogaška 19.00h.

“Nakon tri vezana trijumfa raspoloženi i puni elana prihvatamo sve predstojeće izazove, a na ovo putovanje idemo rasterećeni”, jasan je trener Sutjeske Zoran Glomazić. “Vjerujem u svoje igrače i ako kvalitet koji imaju dođe do izražaja, sa pravom se možemo nadati još jednom podvigu”.

Lovćen u prošlom kolu nije slavio, ali je protiv najbolje ekipe lige Primorske prikazao partiju koja mora da ohrabri sve navijače. Na Cetinje danas (18h) stiže rival po mjeri Helios.

“Poslije dobre igre protiv Primorske i veoma tijesnog poraza (77:74) očekujem da na svom terenu ponovimo takvu igru i zabilježimo pobjedu protiv ekipe Heliosa koja je po kvalitetu u našem rangu”, poručio je trener Lovćena Miodrag Kadija.

Send this to a friend