Košarka

Svaki sporista sanja da igra meč kakav nas čeka u Beogradu

San svakog sportiste je da igra utakmice poput one koja nas čeka u ponedjeljak u Beogradu, rekao je plejmejker Budućnosti Voli Nemanja Gordić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine svjestan je da će navijači Crvene zvezde biti veliki vjetar u leđa ekipi Milana Tomića.

“Očekuje nas velika utakmica. Svakom igraču i sportisti je san da bude dio spektakla koji nas očekuje u ponedjeljak. Jasno je da će uslijediti bespoštedna borba, jasno je da će Zvezda imati ne vjetar, nego oluju u leđa kada je podrška navijača u pitanju. Mi ne možemo da obećamo pobjedu, to ne može niko. Ali, možemo da obećamo da ćemo uložiti i posljednji atom snage kako bi odbranili titulu i ponovo izborili plasman u Evroligu“, naglasio je Gordić za Sport Klub.

Defanziva nije bila jača strana “plavih” u prva dva duela finala u Beogradu.

“Moramo da odigramo čvrsto i agresivno u odbrani, moramo kao u prethodna dva duela da dišemo kao jedan, a timska igra će nadam se u orbitu lansirati nekog pojedinca. Da li će to biti Koti Klark kao u trećem, ili Noris Kol, Edvin Džekson i Erl Klark u četvrtom, ili će ovoga puta iskočiti neko drugi, najmanje je bitno. Ključ uspjeha leži u odbrani koja je bila odlična u prethodna dva duela, timskom duhu i pozitivnoj energiji koja nas je krasila“, zaključio je Gordić.

Crvena zvezda i Budućnost će majstoricu finala ABA lige odigrati u ponedjeljak od 19 sati, u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Moguće
Gost
Moguće

Naši će izgubiti, jer će ih ponijeti trema pred zvjezdinim kretenima iz publike.

Sreto
Gost
Sreto

Samo pobjeda, samo pobjeda, samo pobjeda aaa!!!

Dobro jutro
Gost
Dobro jutro

Kako ce da ih boli svaki tvoj kos!!! Potrudi se da ih bude sto vise 🙂

Varvar MNE
Gost
Varvar MNE

Jos ako bi se tvoja igra ogranicila na par minuta!!

oganj
Gost
oganj

Nema ovo veze sa sportom jer da ima nebi ni gledali bg u ponedeljak.realno je bilo oni 40+

Varvar MNE
Gost
Varvar MNE

mislis da podju doma sa 40 + popusit ce nekih jos 15( i to sad ih daje bitaze, ) u BG pa sabiraj dok pehar bude letio put Podgorice…

Pjetro
Gost
Pjetro

Uh,muka mi je od tipova kao sto si ti

Send this to a friend