Košarka

Talentovani tinejdžer potpisao za Budućnost

Novi igrač Budućnosti je Fedor Žugić, potvrđeno je iz podgoričkog kluba.

“Žugić je rođen 2003. godine, jedan je od najtalentovanijih mladih igrača u Evropi.Reprezentativac je Crne Gore, a karakteriše ga brzina, dobar šut i odličan prodor. Bez obzira na zvučna imena Reala i Mega Bemaksa, Fedor je odlučio – Budućnost Voli!
Sigurni smo da su njegovi roditelji Dora i Luka donijeli pravu odluku za svog sina, da u svom klubu, svom gradu i svojoj državi raste i razvija talenat u okruženju koje ima kapacitet da mu omogući da ostvari svoj puni potencijal. Njihova odluka je pokazatelj pravilnih koraka kluba. Reorganizacija, dovođenje novih trenera, okupljanje mladih igrača, ozbiljan rad i posvećenost talentovanim crnogorskim dječacima, najavljuju novu eru domaće košarkaške budućnosti. Iz tog razloga Fedor je odabrao Budućnost, a ne Real ili Mega Bemax i Klub mu čestita na odluci”, saopšteno je iz Budućnosti.

Mladi košarkaš nije krio zadovoljstvo nakon potpisivanja ugovora.

,,Srećan sam što ću igrati u klubu za koji navijam. Prepoznao sam svoju šansu i smatram da najviše mogu napredovati uz trenere koji vode kadetsku i juniorsku selekciju KK Budućnost Voli. Prezadovoljan sam uslovima koje mi je pružio klub.
Omogućio mi je da ostanem u svom gradu, a velika je prednost da se u svojoj sredini pruži ovako jedinstvena prilika za napredovanjem jer je u mojim godinama jako teško napustiti sve i otići. Siguran sam da smo moji roditelji i ja donijeli pravu odluku. Vjerujem u klub i u sebe. Daću svoj maksimum da dam dobar pečat i ostavim trag u mojoj Budućnosti”, rekao je Žugić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Navijač
Gost
Navijač

Najbolje bi bilo kad bi naši talenti kroz Budućnost dostizali evropske i svjetske košarkaške visine, kako za reprezentaciju, tako i za njih same. Bokan je značajno evoluirao u pravcu sagledavanja strateških pravaca razvoja KK Budućnost, ali se čini da je kompletan sportski dio rukovodstva još uvijek nedorastao izazovima koje nosi razvojni koncept zasnovan na našim mladim igračima. Čak i ove… Više »

Drekavac
Gost
Drekavac

Niko ne pominje da je poceo u KK Junior, klub dje se sigurno najbolje radi sa djecom. A u Buducnost….vidjece te ga za koju godinu, nece ga nidje bit. Tamo propadaju talenti. I daleko je on najboljih u Evropi.

crnogorac
Gost
crnogorac

Kako to da Sunđer Boba nijesi pomenuo ni jednom u saopštenju? Kako misliš da napreduješ?

Kralj
Gost
Kralj

Decku zelim svaku srecu i sigurno je veliki potencijal u to nema sumlje ali sto se odabira kluba tice mislim da je greska nadam se da u njegovom slucaju necu biti u pravu ali buducnost u zadnjih deset godina umjesto da pravi igrace ona ih samo unistava i gusi kupuju ko zna kakve raspade od stranaca a tako samo guse… Više »

Send this to a friend