Košarka

Teodosić je pio i pušio i zbog toga nije uspio u NBA ligi

Miloš Teodosić nedavno je napustio NBA ligu, a novinar ESPN-a Zek Lo je u podkastu sa kolegom Džejsonom Konsepsionom istakao da je srpski košarkaš pio i pušio, kao i da je sa tim lošim navikama stigao u najjaću ligu na svijetu.

Jedan od najboljih plemejkera Evrope trenutno je bez kluba, i kako ne nedavno poručio, ove sezone neće nositi dres nijednog tima.

“Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije alkohol van terena. Nije puno pio, ali je volio da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspjeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega”, rekao je Lo.

Na ovu konstataciju nadovezao se Konsepsion, koji je u sličnom maniru govorio o Teodosiću.

“Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvijek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon”.

Teodosić je u Kliperse stigao prije dvije godine iz moskovskog CSKA.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VanzemaljacPG
Gost
VanzemaljacPG

Zelim da moje dijete bude loš i poročan igrač kao Miloš!!!

Titograđanin
Gost
Titograđanin

E blago ti u pamet.

Delije Pg
Gost
Delije Pg

Teo je ubica a u nba trci pucaj nije mogao kao ni dejo bodiroga. Teo brate u zvezdu dodji da osvojimo za 2 godine euroligu i dokazes duskanima ko si. Teo brate vole te delije crna gora

MIlos Teodosic
Gost
MIlos Teodosic

Vazi brate, eto me ovih dana. Tnx

Send this to a friend