Košarka Košarkaši počeli pripreme za kvalifikacije za EP

Todorović: Fokus na Britance

foto: FIBA

Marko Todorović, centar Crne Gore, stigao je iz kineskog Tijanđina i biće izuzetno bitan u borbi pod košem za našu reprezentaciju pred izazove koji slijede.

Na konferenciji za medije, nakon okupljanja reprezentacije pred meč sa Velikom Britanijom u petak u Podgorici, na startu kvalifikacija za Eurobasket, Marko je istakao oprez pred prvi duel.

“O Britancima ćemo više znati narednih dana, a najbolje i najbitnije je da se fokusiramo na ono što od nas zavisi, da se što bolje spremimo, nadamo se da uz veliku podršku naših navijača možemo da ostvarimo bitnu pobjedu”, rekao je Todorović.

“Kao i u svim mečevima u kojima ćemo nastupiti u grupi, moramo biti vrlo oprezni i ući maksimalno spremno. Britanci su možda na papiru autsajderi, ali to ne mora ništa da znači u kvalifikacijama, što smo i sami pokazali u prethodnom ciklusu”, dodao je Marko.

Nenadano, zbog prekida takmičenja u kineskoj ligi, dobio je priliku da pojača nacionalni tim…

“Dobar je da sam tu, sa reprezentacijom. Sa druge strane loše je to se u Kini sada dešava. Komunikacija sa Kinezima i ljudima iz kluba nije jednostavna zbog jezičke barijere, ali dobili smo informaciju da liga kreće 1. aprila, što je već jednom pomjereno. Iskreno se nadam da će tako biti, ne samo zbog košarke, već i zbog kompletnog stanja u Kini, koje je itekako loše”, zaključio je Marko Todorović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maestro
Gost
Maestro

Ajmo da im se revanširamo za fudbal! Todoroviću, dobrodošao si u Budućnost!

Marko996
Gost
Marko996

On je za veci nivo od Buducnosti

Send this to a friend