Košarka

Tomić: Nova godina je prošla, pa im nećemo poklanjati titulu

foto: aba-liga.com

Trener Crvene zvezde Milan Tomić, gostujući na RTS-u, izjavio je da je KK Budućnost Voli tokom finalne serije pokušavao da “dobije titulu, a da ne igra košarku”.

Strateg beogradskog kluba je do danas ćutao o vankošarkaškim dešavanjima koje su obilježile borbu za trofej regionalnog prvaka.

“Tokom cijele finalne serije pokušao sam da budem koncentirsan samo na košarku. Prvu utakmicu u Beogradu smo dobili 19, drugu 38 razlike i onda slijedi naš dolazak u Podgoricu. Krenulo je od samog aerodroma, vozali su nas sat vremena okolo-naokolo, da bismo što kasnije došli u hotel, pa smo zakasnili i na večeru. Bacali su petarde oko hotela, palili baklje da ne možemo da spavamo”, priča Tomić za RTS i nastavlja:

”Od samog ulaska na teren dogodio se fizički obračun. Mene su na poluvremenu spriječili da uđem u tunel. Prišla su mi dvojica i pljuvala me direktno u lice i opet nisam reagovao na to. Napadali su igrače, gađali su članove Zvezdine uprave. Ljudi nisu mogli da gledaju utakmicu, pokušavali su da ostanu koncentrisani, da ne reaguju na provokacije”.

Kaže Tomić da je provokacija bilo i na terenu…

”To se dešavalo i na terenu od strane igrača Budućnosti. Bilo je udaranja naših igrača, sudije to nisu sprječavale. Vukli su ih za dresove, ruke… Noris Kol je fenomenalan igrač, igrao je u NBA, a u cijeloj seriji tri puta je laktom udarao naše igrače… To im nije bilo dovoljno, pa su pokušavali da dobiju titulu, a da ne igraju košarku. Mi smo sa 100 razlike pobijedili Budućnost u Beogradu, igrali smo fenomenalno. Nova Godina je prošla, prošlo je vreme davanja poklona, pa im nećemo poklanjati ni titulu”, kazao je on.

Crvena zvezda je osvajanje ABA lige izborila pravo da nastupi u elitnom takmičenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sramotna izjava
Gost
Sramotna izjava

Krajnje nekorektna izjava, jer ne pominje fasisticka desavanja na 1,2 i 5 utakmici. Jedino je Repesa bio posten i odmah saopstio sta se desavalo na prvoj i drugoj utakmici. Srbi kao niko drugi, samo imaju svoju istinu i zato narod ima kolektivnu amneziju o svojoj krivici. Mi smo priznall nase lose ponasanje i pojedinci su se izvinuli. Jedino je 4… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Sta smo izvinuli? Reci nuhodzicu?

Bnjj
Gost
Bnjj

1i2 utakmica su bile korektne Repesa je izmislio pricu da bi opravdao katastrofu

Fer
Gost
Fer

Na neutralnom terenu i bez publike.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Nikad ti neces biti covjek,kako perfidno preskaces,Covicevu dva mjeseca prljavu kampanju protiv Buducnosti …a tek fasisticko navijanje u Beogradu…i onda vi ugrozeni…sram vas bilo…

Bnjj
Gost
Bnjj

Navijanje je u 1 i 2 ut standardno bilo kao protiv Par ili dr klubova tako je i u Tr. I Gr ali Repesa je naročito dizao tenzija usled nemoći

Aaaaa
Gost
Aaaaa

Sjajna izjava. Vjerovatno je mislio na docek Nove godine, s obzirom da je ovo nova godina. Genije.

Sad i ovaj izmislja. Gubite mi se vise…

Mina
Gost
Mina

Drzavni projekat Crne Gore je Buducnost,i shodno tome se i ponasala uprava i publika.Taman kao i vlast,bahato,sve na mufte,nista na sposobnost i rad.Istinu si rekao Tomicu, cestitam van na strpljenju i kvalutetu.

Blok 5
Gost
Blok 5

Reci 8

gost
Gost
gost

Svaka cast Zvezdi na tituli, prikazali su najvise od svih u kontinuitetu. Svaka cast igracima oba tima na fer i korektnoj igri. Svaka cast i trenerima, bili su prilicno korektni. Sto se tice posljednjeg pasusa Tomicevog, mislim da laze, bilo je sudjenih namjernih licnih gresaka na obje strane u svim utakmicama, ali to nije bila ekstremna grubost da povrijedi igraca… Više »

razocarani
Gost
razocarani

Ovo je PRAVA istina.

Dajkovic
Gost
Dajkovic

Zasluženo.Srecno vam bilo stonse košarke tiče.
Ostalo je politika i mafijanje

nebojsa
Gost
nebojsa

Ljudi,kad se sve sabere mnogo bolja je bila Zvezda od Buducnosti i zar ima iko ko ima dva oka u glavi i ko je gledao utakmicu a da misli drugacije.

LSCG
Gost
LSCG

Ma nije istina,nijesmo mi to vidjeli,coravi smo kod oba oka.Mada,nineste ni vi cvjecke,uzvratili ste istom mjerom,na zalost.

Send this to a friend