Košarka

Trampa Vučević – Voker?

Orlandu je potreban vrhunski bek i spremanje da ponudi našeg Nikolu Vučevića nekom od NBA rivala, o čemu je već pregovarano sa Šarlot Hornetsima, objavila je televizija ESPN.

Nakon što se, dan nakon NBA drafta, spekulisalo o Vučevićevom odlasku u Atlantuu trej du za Denisa Sredera, jasno je da klub sa Floride razmatra više opcija. Zelja je plejmejker Šarlota Kemba Voker, dok je Hornetsima prijeko potreban vrhunski centar Vučevićevog kalibra.

Voker, bek visok 185 santimetara, prošle sezone bilježio je 22,1 poen i 5,6 asistencija po meču. Već godinama je najbolji strijelac Šarlota.

Televizija ESPN je otkrila da Sarlot ipak želi veći trejd, da u Orlando pošalje i Vokera i francuskog reprezentativca Nikolu Batuma. Tadabi “magični” sa Floride uz Vučevića morali da se odreknu još jednog igrača.

Naredne sedmice otkriće epilog potencijalnog trejda, ali sve je izvjesnije daje Orlando spreman prvi put da se odrekne Vučevića, s obzirom na to daje draftovao po mnogima najvećeg talenta među visokim igračima.

Radi se o centru Mohamedu Bambi, igraču fantastičnih atletskih predispozicija, sa najvećim rasponom ruku do sada u ligi.

Send this to a friend