Košarka Plave rade u sjajnoj atmosferi

Trener Budućnosti Voli oduševljen reakcijom reprezentativaca

Košarkaši Budućnost Voli pojačani reprezentativcima polako ulaze u finiš priprema za narednu sezonu.

Trener Podgoričana Slobodan Subotić istakao je sa Ivanovićem, Šehovićem i Popovićem mnogo lakše raditi.

“Sigurno da se dolaskom reprezentativaca podigao kvalitet i nivo treninga i da je lakše raditi. Moram da im čestitam svoj trojici što su se odmah poslije povratka iz Kine priključili ekipi. Pred utakmicom sa Megom pitao sam ih kada bi mogli da budu nas raspolaganju, a oni su bez obzira na umor i džet leg odmah bili spremni da pomognu ekipi. Od početka priprema imamo dobru, radnu atmosferu. Svi su željni da spremni dočekaju početak sezone. Nažalost, imali smo povredu Drobnjaka, koji je tokom priprema pokazao značajan napredak i volju”, rekao je Subotić.

“Plavi” će večeras (19) u Podgorici i u subotu (19) u Baru odmjeriti snage sa Mornarom, ali će do Superkupa ABA lige (27. septembar) probati da ugovore još neku utakmicu.

“Pokušaćemo da ugovorimo još jednu ili dvije utakmice 23. ili 24. septembra ako nađemo protivnike. Fale nam mečevi zbog toga što smo se kasno kompletirali. Mislim da će nam duel sa Mornarom dobro doći. Čini se da je to prava provjera za ovaj period.”

Ako je suditi po pripremnom periodu imaćemo izuzetno kvalitetnu ABA ligu. Crvena zvezda je dobila Olimpijakos, Partizan Fenerbahče, Budućnost Voli Himki…

“Naravno da pratimo konkurenciju, ali ćemo pravi odnos snaga tek vidjeti u međusobnim okršajima. Svi su se pojačali, biće to vjerovatno jedna od najkvalitetnijih Jadranskih liga. U prvih osam ekipa svako svakoga može da dobije”, poručio je Subotić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
UDBA
Gost
UDBA

Vidjećemo kakvo će mu odušeljenje biti poslije večerašnje utakmice…

bokashhh
Gost
bokashhh

Kakvo mu je odusevljenje ?

Send this to a friend