Košarka Iskusni trener predvodiće filijalu crnogorskog šampiona

Trenirao je Divca, Vučevića, Đorđevića, sada je stigao u Budućnost Voli

KK Studentski centar je imenovao iskusno i provjereno košarkaško ime za trenera: Nenad Trajković je novi šef stručnog štaba B tima Budućnosti.

Pedesetosmogodišnji strateg iz Srbije je u bogatoj karijeri vodio Igokeu, Spartak, Krku, Banjalučku pivaru, Partizan, Slogu, Borac, reprezentacije Irana i Letonije, dok je kao pomoćnik radio u Partizanu, Lotomatici, Dinamu iz Moskve i Finiksu.

Trajković je poznat kao stručnjak za rad sa mladim igračima pošto je svoja znanja i iskustva prenosio na velikane svjetske i evropske košarke kao što su Vlade Divac, Nikola Vučević, Goran Dragić, Aleksandar Đorđević, Saša Danilović, ali i Brendon Dženings, Klej Tompson i Amare Stodemajer.

A u Studentskom centru, koji će se takmičiti u domaćoj ligi, igraće juniori Budućnosti i mlađi momci koji se ne izbore za prvi tim “plavih”.

“Želim da zahvalim Draganu Bokanu, nadam se da ću svojim iskustvom, znanjem i radom da odgovorim na sve ideje i zahtjeve”, rekao je Trajković, koji je dodao…

“Ideje su da se mlađi pogon podigne na viši nivo, da bude prepoznatljiv po odličnom radu sa talentovanim mladim igračima. Međutim, ništa ne može preko noći”, poručio je novi trener Studenstskog centra.

Da podsjetimo Trajkovića je pred početak prošlogodišnjeg Superkupa ABA lige, kada je bio trener Igokee, pohvalio bivši trener “plavih” Aleksandar Džikić riječima da mu je promijenio košarkaški život.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
delboj
Gost
delboj

OOooodlicno. Tako treba. Ovako posluje ozbiljan klub.

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Izađi mala,izađi mala,sad ti valja trener iz Srbije😂😂

Send this to a friend